CECA SE OGLASILA POVODOM SUKOBA SA DRAGANOM MIRKOVIĆ: Ona godinama priča ružno o meni i mojoj porodici, želim joj da snimi hit i nađe mir!

Svetlana Ceca Ražnatović danas u krugu porodice i prijatelja obeležava porodičnu slavu, Svetog Nikolu, a kako kaže - rado će i zapevati svojim gostima. S druge strane, još uvek pod utiskom susreta sa Draganom Mirković koji je potresao etsradu, odlučila je da se po prvi put oglasi i iznese sve što joj je na duši.

- Vi ste imali priliku da čujete snimak. Ja slabije čujem, bila sam u prolazu, vraćala sam se sa snimanja. Dragana je sedela poired moje garderobe, ja sam tuda morala da prođem. Iskreno, kada vas neko godinama komentariše u lošem kontekstu, direktno i na jako ružan, perfidan način, komentariše moju porodicu, mene, karijeru - ne očekujete ni da vam se javi. Ona je to uradila, videli ste kojim tonom i tim joj je tonom bilo uzvraćeno. Bez ikakve loše namere, ja nisam takva osoba - rekla je pevačica.

- Drugo, godinama se spočitava - niko ne može nikome da pokloni karijeru niti da bude kriv za sunovrat iste. Ja dotičnoj koleginici želim sve najlepše, kao i svih godina unazad, vi ste mi svedoci. Ja nikada nikome nisam rekla ružnu reč niti imam potrebu za tim. Od srca joj želim da snimi hit i da nađe mir u 2019. godini - dodala je Ceca.

Izvor: Kurir
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još