Održana humanitarna modna revija za decu Prihvatilišta

Sinoć je u Skupštini grada Beograda, modna agencija "Fabrika", organizovala tradicionalni, Humanitarni modni događaj za decu Prihvatilišta. Tom prilikom prikazane su kolekcija "Kontra" Irene Grahovac i revija modne kuće "Biliczki".

- Prethodnih 6 godina, "Fabrika" je skoro sve događaje i revije posvećivala deci Prihvatilišta i prikupljali smo pored novčanih sredtstava i većinu proizvoda u kojima deca oskudevaju - kažu organizatori.

Na ovoj reviji "Fabrika" se zahvalila svim donatorima, pogotovu onima koji su Prihvatiliste konstanto snabdevali u svemu što im je neophodno za normalan život.

Kako se sva deca ovog sveta raduju Novogodišnjim i Božićnim praznicima, pre svega zbog poklona koje dobijaju od Deda Mraza i na ovoj reviji ispod velike jelke u hali Skupštine grada, zvanice su ostavljale poklone, a ono zbog čega "Fabrika" ovu reviju organizuje jeste činjenica da su deca koja trenutno borave u Prihvatilištu, kao i prethodnih godina, poslali crteže i pisma za Deda Mraza na adresu "Fabrike". Svi su napisali šta žele i to su, kao i svake godine i dobili. Pored toga, svako dete ima svog idola koga želi da upozna, pa su u svojim pismima izrazili želju da im poklone uruče poznate ličnosti koje su njihovi idoli.

Događaj je otvorio Minja Subota sa kojim su svi prisutni pevali čuveni hit “Deca su ukras sveta”, potom je usledila modna revija Irene Grahovac, a zatim su poznate ličnosti koje su deca želela da upoznaju uručila mališanima poklone.

Među dečjim idolima našli su se Tanja Petrnek, Tamara Aleksić, Đorđe Kreća, Sofija Rajović, Stefan Mensur, Aleksandar Kukolj, Ana Sinički, Vladimir Kovačević i mnogi drugi.

Ceo događaj završio se revijom modne kuce "Biliczki", a u publici su uživali Verica Rakočević sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem, Radmila Hrustanović, supruga Norveškog Ambasadora i mnogi drugi.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još