DUŠAN KOVAČEVIĆ DOBIO NAGRADU ZA ŽIVOTNO DELO! Ćerka Lena ponosna: Ono najbolje što u čoveku postoji, pronašla sam u tvojim očima

Džez pevačica i jedna od najlepših dama domaće scene Lena Kovačević je neko ko pleni pojavom, stilom, karijerom, ali i reputacijom koju ima od kada je bila dete, uzevši u obzir činjenicu da joj je otac naš poznati dramski pisac Dušan Kovačević.

Da je odgajana u porodici jednog akademika svediči i njeno obrazovanje, ali i odnos ka roditeljima. Upravo je to danas još jedanput dokazala uputivši ocu odu priznanja povodom nagrade za životno delo, koja mu je danas uručena.

- Kakav važan i lep dan!!! Danas je Udruženje Filmskih Umetnika Srbije dodelilo važne nagrade, a nagradu za životno delo dobio je moj tata, ponos, ljubav, Dusan Kovačević. Najveće dostignuće koje nije napisano na parčetu papira je činjenica da je pre svega fantastičan otac i muž, deda, prijatelj, ono najbolje u čoveku što postoji od kad sam dete pronalazila sam u njegovim očima. Poseduje srce koje uvek brine o onima koje voli, koje poznaje i ne poznaje. Bolovao je tuđe bolove i privatno i u svojim dramama i celog života uz puno empatije brinuo o ljudima ali i životinjama....... (hranimo ptice, mačke, kučiće) a kao mala anegdota, on ima ogromne fanove i među golubovima koje svakog prepodneva i predveče hrani. Čitavo jato ptica kad ga ugleda (u autu ili van auta) se diže u vazduh i prati ga. Dokument postoji - Čuvamo ga. Čuvajmo jedni druge - ponosno je napisala Lena na svom Instagramu.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Kakav važan i lep dan!!! Danas je Udruženje Filmskih Umetnika Srbije dodelilo važne nagrade, a nagradu za životno delo dobio je moj #tata #ponos #ljubav #DusanKovacevic Najvece dostignuce koje nije napisano na parcetu papira je cinjenica da je pre svega fantastican otac i muz, deda, prijatelj, ono najbolje u čoveku što postoji od kad sam dete pronalazila sam u njegovim očima. Poseduje srce koje uvek brine o onima koje voli, koje poznaje i ne poznaje. Bolovao je tudje bolove i privatno i u svojim dramama i celog života uz puno empatije brinuo o ljudima ali i životinjama....... (hranimo ptice, mačke, kučiće) a kao mala anegdota, on ima ogromne fanove i medju golubovima koje svakog prepodneva i predvece hrani. Čitavo jato ptica kad ga ugleda (u autu ili van auta) se diže u vazduh i prati ga. Dokument postoji - Čuvamo ga. Čuvajmo jedni druge 💋

Објава коју дели Lena Kovacevic (@lenakovacevic_official) дана

Autor: Nadlanu.com/M.T.
Foto: Color Press Group

Pogledajte još