LAZAR JEREMIĆ SE POSVAĐAO SA DEVOJKOM PA NE ŽELI DA NASTUPA NA ZADRUGOVIZIJI! Luna Đogani: Ja to nisam zaslužila (VIDEO)

Mirno popodne u ''Zadruzi 2'' je prekinuto raspravom Lune Đogani i Lazara Jeremića koji je odlučio da ne učestvuje i ne vežba koreografiju za nastup koji spremaju za ''Zadrugoviziju''

Luna je htela da zna zbog čega se on tako ponaša, pa je razočarano reagovala kad je saznala da je za sve kriva Nataša Moskva sa kojom se posvađao u toku dana.

- Je l' moguće da mi ovo radiš? Ne mogu da verujem. Što sam ti ja kriva, znaš da si u mojoj grupi i da si mi potreban, je l' sam ja zaslužila ovo. Sad mi kažeš da nećeš da učestvuješ. Ja sam mogla bilo kod drugog da izaberem, nemoj meni to da radiš. Vi ćete da se pomirite i ja ću da ispadnem budala. Je l' moguće da uvek izaberem budale neke da me zaje*avaju ovde - rekla je Luna uznemireno.

- On je ispao glup, on je takav. Pusti ga da se iskulira, znaš kakav je. Ovo je između nas, pusti da se iskulira, učestvovaće, ne brini se - rekla je Nataša, pa je Luna zamolila sledeće:

Luna ju je na kraju zamolila da ljubavne probleme koje imaju reše posle nedelje kada će se održati ''Zadrugovizija'' prvi put u drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija.

- Šta sad ja da radim jer je on takav. Molim te nemoj da ga nerviraš, barem sačekaj da prođe Zadrugovizija, meni je ovo bitno. Zbog tebe ovako reaguje - rekla je Luna.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još