Color Press Grupa u tradicionalnoj poseti Domu u Veterniku i Dečijem selu u Sremskoj Kamenici

"Color Press Grupa" i prijatelji kompanije, i tokom ovogodišnjih praznika, tradicionalno su posetili Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku i Dečije selo u Sremskoj Kamenici.

Osoblje ovih ustanova, nasmejana lica štićenika, dočekali su nas u prazničnoj atmosferi sa željama da se tokom sledeće godine družimo češće i s porukom da je humanitarna pomoć potrebna, ali ne i najvažnija, jer lepa reč, osmenh i druženje znače mnogo više.

Pozivu "Color Press Grupe" odazvale su se kompanije MK Group i njena članica kompanija "Sunoko" koja je donirala 500 kg šećera, kompanija "Dahlia" koja je donirala kozmetiku za bebe i najmlađe, "Knjaz Miloš", "Nectar" i "Obuća Metro" koji su donirali svoje proizvode.

Prijatelji iz "Gastro Planet" keteringa pripremili su čokoladnu fontanu za štićenike Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici.

Ove humanitarne akcije organizuju se godinama, a predstavnici kompanije “Color Press Grupa”, redovno obilaze prihvatilišta, objekte dnevnih boravaka i Geronotološki centar i osim prazničnih obroka, upriliče i različite programe i na poklon donesu svoja novinska izdanja.

Svi građani, restorani i kompanije koji žele da učestvuju u humanitarnim akcijama Color Press Grupe (Dečije selo u Sremskoj Kamenici, Dom za decu i omladinu u Veterniku, Dom za stare “Liman”, Prihvatilište za beskućnike u Futogu..) mogu da se jave na mail-adresu: tatjana.dobanovacki@color.rs

Pogledajte još