IMAM KRITERIJUME, ALI SRCE NE BIRA: Kija Kockar u 2019. želi samo ljubav

Kristina Kija Kockar je pred kraj godine progovorila o privatnom životu, emocijama, ali i planovima za budućnost.

Pobednica prve sezone rijalitija je priznala šta je najlepše što joj se desilo u 2018. godini.

- Iskreno, jedva čekam da se završi ova godina, nadam se boljoj 2019. godini. Što se tiče posla, nikada mi toga nije manjkalo. Sve sam sama napravila i vredno radila. Želela bih da promenim stvari na koje ne mogu da utičem, ali polako. Ta pobeda mi je možda najlepša - rekla je Kija.

Pevačica je dodala kako će u Švedskoj nastupati za Novu godinu, ističe da se navikla na to da je njeno zanimanje pevačica, i otkriva koga će prvog poljubiti kad sat otkuca ponoć.

- Nastupam u Švedskoj za Novu godinu, navikla sam se. Sada mi je lepo. Poljubiću Acu Živanovića, sa njim radim. Možda nekog klavijaturistu - rekla je Kija kroz smeh.

Ona je otkrila i da priželjkuje ljubav u sledećoj godini.

- Na emotivnom planu priželjkujem ljubav, jer bez nje ne može da se živi. Naravno da imam kriterijume, ali srce ne bira. Ako je moguće, želim da bude potpuno suprotan od mog bivšeg muža, po tim lošim stvarima. Volela bih da upoznam nešto novo u muškarcu, što nisam do sada - izjavila je pevačica, koja je istakla kako joj je najbitnije zdravlje i da joj je to želja u Novoj godini.

Izvor: Kurir
Foto: kija_kockar__official/Instagram

Pogledajte još