"Hornsman Coyote sound system": Nakon pauze od godinu dana klupski koncert 29. decembra u "Starom Bitefu"

Legendarni reggae rock muzičar Nemanja Kojić aka Hornsman Coyote nastupiće sa svojim saund sistemom 29. decembra u beogradskom klubu "Soul Society-Stari Bitef". Karte za koncert će biti u prodaji na samo veče nastupa.

Na ovom koncertu, beogradska publika će imati priliku da pored, sada već svima poznatih, hitova poput "Glow Jah Light" i "Belly of the Beast", čuje i numere sa poslednjeg studijskog albuma Hornsman Coyotea-a "Sevengreen" (izdat 2017. godine pod okriljem "Ammonite Recordsa"), kao što su "Tone of your voice", "Bells of Hate" i "Modern Age Slavery".

"Horsman Coyote sound system" čine Nemanja Kojić aka Hornsman Coyote - vokal, trombon, Đurđica Vali Gajić - prateći vokal i Martin Gak Martinees – DJ.

Da podsetimo, od izdavanja albuma pa do danas, objavljeno je čak šest spotova za numere sa poslednjeg studijskog albuma "Sevengreen". Pomenute spotove možete pogledati na zvaničnom Youtube kanalu Hornsman Coyote-a.

- Prošlo je godinu dana od kada smo svirali klupski koncert u Beogradu. Puno smo putovali u međuvremenu i vraćamo se sa mnogo novih utisaka i muzike. Rasvirali smo "Severgreen" i ovog puta biće plivanja po muzici, pevanja i skakanja po bini i oko nje. Jedva čekamo da se družimo. Ljubav svima! Vidimo se u subotu 29. decembra u Soulu” - najavljuju nam uzbudljivo veče Kojot i članovi njegovog Sound system-a, Đurđica i Martin.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još