Dog Show, hor Škole stranih jezika NS Pro Group i bend Retorika danas na Trgu slobode

Na Trgu slobode u Novom Sadu u toku je praznična čarolija jer se održava treći festival "Novosadski Winter Fest".

Druženje na Trgu slobode započeto je takmičenjem u nošenju jaja u kašikama za najmlađe - Christmas Egg Spoon.

Na Raspevanoj jelci nastupio "Novosadski damski hor" i dečiji hor, a na bini sastav "Muzika srca" i DJ Lena Glish.

Današnji program počinje u 15h i to takmičenjem kućnih ljubimaca - Dog show.

Na bini će od 17h nastupiti bend Retorika.

Večeras od 18h na Raspevanoj jelci nastupić hor Škole stranih jezika NS Pro Group.

Ovogodišnji "Novosadski Winterfest" će trajati do 29.12.2018.

Kao i prethodne dve godine, horovi dece i odraslih će pevati božićne i novogodišnje pesme na "Singing Christmas Tree", organizovaćemo nastupe bendova i DJ-eva na muzičkoj bini, posetioci će imati prilike da uživaju u kuvanom vinu, poslasticama poput "vojvođanske gibanice", "mađarskog kolača" i "američkih krofnica" kao i da kupe suvenire, novogodišnje ukrase i prirodne jelke sa busenom.

Na Trgu slobode su i "Novogodišnji fijaker" u kojem će posetioci moći da se provozaciju po centru grada, "Old Timer Photo-Boot", "Winterfest kapija", "Licidersko srce" i "Krila Anđela" za fotografisanje kao i tematska izložba novosadskih fotografa.

"Novosadski Winter Fest" organizuju Udruženje Subsidium, Bač u srcu Bačke i HBO Color Media Events u partnerstvu sa kompanijama "Color Media Communications" i " Ninamedia", a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Prijatelji festivala su Vojvođanska banka, Coca-Cola, Heineken Srbija, Promenada šoping centar, Lidl Srbija i BIG Shopping Centar.

Sve informacije o festivalu pronađite na zvaničnom sajtu www.nswinterfest.rs i Fejsbuk stranici - Novosadski Winter Fest.

Pogledajte još