SREĆNA ZBOG NOVIH GRUDI! Zorana Jovanović Zorannah: Ponovo bih isto uradila - rezultat je fenomenalan!

Za blogerku Zoranu Jovanović (28), poznatiju kao Zorannah, ova godina bila je vrlo uzbudljiva. U januaru je sa fudbalerom Danijelom Milićevićem, s kojim je dugo bila u vezi, živela u belgijskom gradu Gentu, a početkom proleća su se zajedno preselili u Francusku. Dok se privikavala na novu sredinu, njihova veza je došla do tačke kad više nije imalo smisla da se nastavlja. Tokom leta vratila se u nekadašnji životni ritam, koji je znatno usporila dok je bila u vezi. Nedavno je odlučila da poveća grudi, a priča o tom iskustvu bila je i te kako medijski propraćena. Dugo se nagađalo da je ponovo zaljubljena, a pre mesec dana počela su da se pominju i konkretna imena njenih potencijalnih momaka.

Tokom protekle dve nedelje bili ste na Baliju, u Istanbulu i Zagrebu. Da li je ovo optimalan tempo za vas?

- U poslednje vreme malo sam preterala. Počela sam da pomeram sopstvene granice izdržljivosti, ali i to je OK.

Gde još treba da stignete do Nove godine?

- Ponovo idem u Zagreb, a potom ću za praznike biti malo kod kuće.

Pre nekoliko dana “podigli ste prašinu” pričajući o povećanju grudi i tome koliko je to bilo bolno. Da li ste tim gestom želeli da devojke odvratite od estetskih operacija?

- Krivo mi je što su novinari iz videa na mom YouTube kanalu, koji je trajao 35 minuta, izvukli samo dve rečenice. Rekla sam da sam u nekoliko navrata osetila jak bol, ali 90 odsto vremena bilo je sve u redu. S obzirom na to da sam već petog dana posle operacije bila u gradu, mislim da sam se veoma brzo oporavila. Želela sam da podelim svoje fenomenalno iskustvo, a i da objasnim koje tegobe postoje. Zaista mislim da to nije bolna operacija i da svako ko je o njoj ozbiljno razmišljao treba da je uradi. Ponovo bih prošla kroz sve, jer je rezultat fenomenalan.

Osim ugradnje silikona, ono što čitaoce najviše zanima jeste – da li ste zaljubljeni?

- Kad se pogleda moje prisustvo u novinama, jasno je da je uvek glavna tema bio moj emotivni život. Posle raskida moje “čuvene veze o kojoj su svi znali sve”, pa sve i da sam uplovila u nešto novo, poslednje što želim jeste da to što mi se dešava na samom početku bude u medijima, jer tako nešto nijednoj vezi nije potrebno. Izuzetno sam srećna. U ovom momentu to mi je jedino bitno, a veoma mi je drago i što o tome javnost nije obaveštena.

Ako se to “u što ste uplovili” bude lepo razvijalo, hoćemo li videti zajedničku fotografiju na “Instagramu” ili precizan odgovor u nekom od sledećih intervjua?

- Sada ću uz veliki osmeh odgovoriti da nisam rekla da sam uplovila u nešto, ali ću sigurno, sve dok svoj privatni život budem mogla da sakrijem, to i raditi.

Izvor: Story.rs
Foto: zorannah/Instagram

Pogledajte još