NE RAZMIŠLJA O USVAJANJU MALIŠANA! Verica Rakočević: Da je Veljko želeo decu ne bi se oženio mnome!

Srpska kreatorka Verica Rakočević nedavno je proslavila 35 godina uspešne karijere, upravo onoliko koliko je star njen sadašnji suprug Veljko Kuzmančević.

Verica će u martu proslaviti 71. rođendan, a pored bogate karijere, ona uživa u uspehu svoje troje dece. Ipak, sa Veljkom nema potomke, ali i ne planira da usvoji.

- Ne, šta će mi? Imam svoje troje dece. U slučaju da je Veljko imao želju da ima decu, on se ne bi oženio sa mnom. Prosto je to. Na kraju krajeva, mlad je, ima samo trideset pet godina i, ako mu se ta želja pojavi, može kada god želi da ima decu. Sa mnom ne može sigurno - u dahu je odgovorila Verica i dodala:

- Ako poželi sa nekom drugom, to znači da će promeniti mišljenje i više neće voleti mene. Verovatno ćemo se rastati, ali ne razmišljam preterano o tome.

Na pitanje da li se plaši da će Veljko zaista tražiti razvod u nekom trenutku u budućnosti, iskreno odgovara.

- Ne plašim se ničega. Plašim se samo boga, a pošto znam da vam je život onakav kakve su vam misli i da su u mom slučaju uvek bile lepe, mislim da će mi pružiti tu mogućnost da svaki strah nestane iz mog života - uverena je Verica.

Na pitanje da li planira, poput mnogih svetskih zvezda, da napiše testament, Verica kaže:

- Ne bih nikada pisala testament. Ostavila sam testament kroz svoj rad i ime. Ušla sam u knjigu ikona stila 20. i 21. veka. To je sasvim dovoljan testament da moji čukununuci kažu, to je bila naša čukunbaka.

O tome da je radila estetske korekcije Verica je uvek ćutala, a na pitanje koje promene je izvršila na licu i ovog puta diplomatski odgovora:

- Nijedna estetska korekcija ne može da promeni lepotu duše jer dušu ne možete da operište. Na licu je vaše ogledalo duše. Bespotrebne su diskusije na tu temu. Javne ličnosti su izložene kritici na tu temu. Sve žene rade na tome da budu lepše, ne vidim ništa ružno u tome kada neko želi lepše da izgleda. Kada to kažem, mislim na to kada se sve radi u granicama pristojnog i kada žene tako poprave samopouzdanje. Praviti majmuna od sebe, to znači da baš nisi mnogo inteligentan. Nijedna estetska korekcija ne može ružnog čoveka da pretvori u lepog.

Izvor: Blic/Scena
Foto: Color Press Group

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.