Lineup INmusica #14 sve jači – stižu i Frank Turner & The Sleeping Souls!

Frank Turner, omiljeni punk trubadur i jedan od najuspešnijih britanskih izvođača proteklog desetleća, s novim albumom i u pratnji The Sleeping Souls stiže na INmusic festival #14!

Frank Turner je svoju karijeru započeo kao vokal post-hardcore benda Million Dead, a utjicaj punk korena se oseti i u njegovim novijim pesmama uprkos tome što danas preferira akustičnu gitaru. Turner je ove godine objavio sedmi studijski album Be More Kind na kojem otkriva svoju ličnu i političku stranu, a njegove pesme su u isto vreme intimne i univerzalne. Pesme s albuma Be More Kind istovremeno podstiču publiku da s Frankom na festivalima uglas peva, ali i da ih slušaju sami, u intimi svoga doma. S novim albumom Frank Turner sve naglašenije progovara o politici i društvenim pitanjima koja zahtevaju veću pažnju i društvenu osetljivost.

Folk/punk majstor iz Engleske inače je jednostavan, druželjubiv čovek, a ono po čemu je najviše poznat su energični koncerti koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. U svemu ga prati i bend The Sleeping Souls koji čine Ben Lloyd, Tarrant Anderson, Matt Nasir i Nigel Powell. Turner je miljenik festivalske publike širom sveta, a dašak svoje sjajne energije ponovno će doneti i na pozornicu INmusica.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još