OPET "POSTI"! Kija Kockar otkrila intimne tajne: Mesecima sam bez seksa!

Kristina Kija Kockar otkriva da mesecima ne upražnjava seks i da njen bivši muž Sloba Radanović uveliko ima novu devojku! Pobednica prve "Zadruge" tvrdi da joj to nije prvi put da apstinira.

- Nemam problem da se uzdržavam od seksa. Ne srljam po svaku cenu, već puštam da vreme odradi svoje. Pa ja sam i u braku sa Slobodanom bila bez seksa, što nije normalno, tako da je sasvim OK što opet "postim". Dešavalo se da sam duže vreme solo, tako da svakako ne spadam u grupu zavisnika od seksa, funkcionišem sasvim dobro i kada ga imam i kada ga nemam - rekla je Kija i otkrila da, za razliku od nje, njen bivši muž ne apstinira.

- Čula sam da Sloba ima novu devojku, nisam imala potrebu da ga pitam da li je zaista u vezi. Njegov život - njegova stvar. Želim mu svu sreću i da što pre nađe srodnu dušu, ako već nije, kao što i sebi to želim. Sloba i ja smo u OK odnosima, nema zle krvi, a sve manje smo u kontaktu, i to je normalno. Polako se udaljavamo i svako ide svojim putem - ispričala je Kockareva.

Iako se udaljavaju, Kija priznaje da je Sloba i dalje taj koji najlakše može da je razočara i povredi:

- Često sebi kažem: "Tako mi i treba", jer sam fer i korektna prema njemu, a on me razočarava. On je generalno jedno veliko razočaranje u svakom smislu. Kad se čujemo ili vidimo, uvek imam to osećanje. Ali i to će se promeniti.

Kija kaže da je bila fatalna po bivše muškarce i da je uvek ona raskidala vezu:

- Nijedan bivši me nije zaboravio. Ja sam ih ostavljala, a to se odnosi i na poslednjeg, Slobodana, ako gledamo kako se to zvanično završilo. Nažalost, u takvim situacijama uvek mora jedno da prekine, a drugo da pati. Ne plašim se da ću jednoga dana i ja biti ostavljena i da ću patiti. To je život. Idemo dalje u nove pobede i poraze!

Kija je priznala i šta je sebi poželela u 2019.

- Volela bih da mi se desi ljubav. Mislim da nema ništa lepše od toga da voliš i budeš voljen. Da se osećaš sigurno kad te neko zagrli. Nažalost, u ovoj godini sam imala i zdravstvene probleme, tako da bih volela da me u narednoj zaobiđu i bolesti. Mislim da su moje želje skromne - zaključuje Kockareva.

Izvor: Informer
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još