OBRADUJTE IH ONIM ŠTO ZAISTA ŽELE: Koji je idealan novogodišnji poklon za svaki horoskopski znak?

Za praznike se uvek trudimo da iznenadimo sve koje volimo nekim lepim poklonom. U gomili ideja nismo sigurni koji je odgovarajući. Još ako na to dodamo novogodišnju maniju kupovine i gužve koje sa tim idu, izgubimo volju za traganjem i biranjem. Kako bismo vam bar malo olakšali, istražili smo koji koji su idealni pokloni za svaki horoskopski znak. Ukoliko vam je ponestalo ideja, poslužite se ovim kriterijumom.

Ovan

Ovan voli poklone! Sve uzbudljivo, šareno i zabavno učiniće Ovna srećnim. Vole iznenađenja iako su individualci koji vole dokazivati svoju superiornost, jedinstvenost i isključivost. Ovnu treba funkcionalan poklon, zato mu odaberite neku “modernu tehnologiju”, kompas ili navigaciju. Omiljeni cvet Ovna je georgina, a najdraža boja mu je crvena!

Bik

Bik voli luksuzne, senzualne i praktične poklone. Iako su materijalisti, od poklona očekuju puno više. To može biti neka jedinstvena informacija, iskustvo ili veština. Bik voli udobnost, kvalitet i funkcionalnost. Najbolji poklon za ovaj horoskopski znak uključuje lepu i elegantnu torbu, višenamenski kuhinjski aparat ili parfem. Omiljeni cvetovi Bika su ljubičice, zvončić i bele rade, jer ne vole jake mirise.

Blizanci

Prilikom odabira poklona za Blizance, obratite pažnju na njihovu ličnost. Blizanci vole humor i inteligentne poklone zato mu poklonite neki strip, duhoviti poklon paket, dobru knjigu, mobilni telefon, fotoaparat ili kameru. Omiljeni cvetovi Blizanaca su karanfili, gladiole, mimoze i ljubičice jer ovi cvetovi otkrivaju njihov karakter.

Rak

Rak zna ceniti poklon, ali još više pažnje poklanja načinu na koji ga je primio. Ovo je emotivan znak i njegov karakter je vođen osećajima. Rak voli udobnost i eleganciju, pa stare kolekcionarske stvari će pobuditi njegovo interesovanje. Omiljeno cveće Raka su perunike, bele ruže, ljiljani, suncokreti i visibabe.

Lav

Lav obožava poklone i celi proces poklanjanja koji mora biti spektakularan. Lavovi su materijalisti i vole luksuzne poklone poput skupih i dizajnerskih stvari, zlata i skupog nakita i sve što je zlatne, žute ili narančaste boje. Najdraže cveće Lava su hrizanteme, mimoze, žute ruže i karanfili.

Devica

Devica je praktična duša koja voli sve da analizira. Teške je naravi i ponekada voli da izaziva nevolje! No, Devica ima i svoju blagu i stidljivu stranu a više od svega ceni praktičnost. Devici možete pokloniti funkcionalne poklone, nešto od moderne tehnologije ili zanimljivu knjigu. Najdraže cveće: mimoze, karanfili, ruže, ljubičice i zvončići.

Vaga

Vaga simbolizuje ravnotežu i veliki je esteta. Voli poklone u što većoj količini! Poseduje umetničku crtu i voli lepe stvari a najviše je raduju slike, nameštaj, parfem i nakit. Od cveća, voli karanfile, hrizanteme, ljiljane i ruže.

Škorpija

Škorpija je mističan i pomalo kontradiktoran znak. Voli da dobija poklone, a neretko i sam sebe obraduje nekom sitnicom. Voli bezrazložno da prima poklone, pogotovo one koji imaju seksualnu funkciju. Najbolji poklon za Škorpiju je nešto iz seksi šopa. Njegovo najdraže cveće su perunike, ljiljani, bele ruže i kaktusi.

Strelac

Strelac voli avanture i putovanja. Iznad svega vole svoju slobodu, a najmanje voli monotoniju. Ovaj znak uvek traži nešto novo i neobično, stoga mu poklonite kurs ronjenja, izlet ili neku zanimljivu knjigu. Strelac voli karanfile, gladiole i hrizanteme.

Jarac

Jarac voli praktičnost. Ceni jednostavnost u dizajnu i nameni. Osim praktičnosti, Jarca oduševljavaju tajne i mistika. Najbolji poklon za Jarca je egzotični predmet koji ima simboliku. Najdraži cvet mu je gerber, ljiljan, lala, crveni karanfil, gladiola...

Vodolija

Vodolija ima sjajan smisao za humor, druželjubiv je, oštrouman i pomalo neobičan. Poklonite mu nešto što će poslužiti za razvoj novog hobija. Kompijuter, fotografije, sportski rekviziti su idealni pokloni za Vodoliju. Od cveća, Vodolija najviše voli orhideje, ljubičice, lale, suncokrete i ljiljane.

Ribe

Ribe su sanjari, filmofili i obožavaju muziku i knjige. One su umetnički, duhovno i kreativno orijentirane osobe. Dajte im aromatične štapiće, toplu odeću i ćebe, a od cveća odaberite karanfile i hrizanteme.

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.