Hor "Zvončići" i bend "Zemljotres" večeras na Novosadskom Winter Festu

Na Trgu slobode u Novom Sadu u toku je praznična čarolija jer se još ove nedelje održava treći festival "Novosadski Winter Fest".

Na Raspevanoj jelci nastupio je hor "Dečiji kulturni centar Beograd" .

Večeras od 18h na Raspevanoj jelci nastupiće hor "Zvončići".

Na bini, od 19h, nastupiće bend "Zemljotres".

Ovogodišnji "Novosadski Winterfest" će trajati do 28.12.2018.

Kao i prethodne dve godine, horovi dece i odraslih će pevati božićne i novogodišnje pesme na "Singing Christmas Tree", organizovaćemo nastupe bendova i DJ-eva na muzičkoj bini, posetioci će imati prilike da uživaju u kuvanom vinu, poslasticama poput "vojvođanske gibanice", "mađarskog kolača" i "američkih krofnica" kao i da kupe suvenire, novogodišnje ukrase i prirodne jelke sa busenom.

Na Trgu slobode su i "Novogodišnji fijaker" u kojem će posetioci moći da se provozaciju po centru grada, "Old Timer Photo-Boot", "Winterfest kapija", "Licidersko srce" i "Krila Anđela" za fotografisanje kao i tematska izložba novosadskih fotografa.

"Novosadski Winter Fest" organizuju Udruženje Subsidium, Bač u srcu Bačke i HBO Color Media Events u partnerstvu sa kompanijama "Color Media Communications" i " Ninamedia", a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Prijatelji festivala su Vojvođanska banka, Coca-Cola, Heineken Srbija, Promenada šoping centar, Lidl Srbija i BIG Shopping Centar.

Sve informacije o festivalu pronađite na zvaničnom sajtu www.nswinterfest.rs i Fejsbuk stranici - Novosadski Winter Fest.

Pogledajte još