Svečano zatvaranje trećeg "Novosadskog Winter Festa" večeras od 18h na Trgu slobode

Na Trgu slobode u Novom Sadu danas se završava treći festival "Novosadski Winter Fest".

Na Raspevanoj jelci juče je nastupio hor "Iskrice", a na bini 5+ bend.

"Novosadski Winter Fest" juče su posetila deca i korisnici Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici i Doma u Veterniku.

Večeras od 18h na Raspevanoj jelci nastupiće hor "Schola Chantorum" iz Bečeja i hor iz Subotice.

Nakon toga sve prisutne očekuje jedno iznenađenje i do sada neviđeni nastup hora.

Na bini, od 19h, nastupiće bend Fyn .

Kao i prethodne dve godine, horovi dece i odraslih izvodili su božićne i novogodišnje pesme na "Singing Christmas Tree", organizovani su nastupi bendova i DJ-eva na muzičkoj bini, posetioci su imali prilike da uživaju u kuvanom vinu, poslasticama poput "vojvođanske gibanice", "mađarskog kolača" i "američkih krofnica" kao i da kupe suvenire, novogodišnje ukrase i prirodne jelke sa busenom.

Na Trgu slobode su najveće atrakcije bili i "Novogodišnji fijaker" u kojem su posetioci mogli da se provozaciju po centru grada, "Old Timer Photo-Boot", "Winterfest kapija", "Licidersko srce" i "Krila Anđela" za fotografisanje kao i tematska izložba novosadskih fotografa.

"Novosadski Winter Fest" organizuju Udruženje Subsidium, Bač u srcu Bačke i HBO Color Media Events u partnerstvu sa kompanijama "Color Media Communications" i " Ninamedia", a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Prijatelji festivala su Vojvođanska banka, Coca-Cola, Heineken Srbija, Promenada šoping centar, Lidl Srbija i BIG Shopping Centar.

Sve informacije o festivalu pronađite na zvaničnom sajtu www.nswinterfest.rs i Fejsbuk stranici - Novosadski Winter Fest.

Pogledajte još