OKRŠAJ U BELOJ KUĆI: Obezbeđenje razdvajalo Marka, Doroteu i Maju (VIDEO)

Tokom izazova koji je Veliki šef pripremio za zadrugare, došlo je do sukoba između Marka Miljkovića i Dorotee Jovanović i Maje Marinković, zbog koje je Miljković na kraju završio izbačen iz Bele kuće kako bi bio sprečen bilo kakav fizički odnos.

Miljkovića je Maja provocirala neko vreme pre nego što je došlo vreme da on zajedno sa Doroteom sedne i krene da otvara bombone. Dorotei je bilo potrebno mesta kako bi mogla da radi ono što treba, pa je počela da se unosi u lice Marku.

- Neću da te udarim, hajde samo se pomeri od mene. Imaš dovoljno mesta, nemoj da me provociraš. Izazivaš me, alo! - rekao je Marko i malo je grublje udaljio od sebe.

Na kraju je Marko gurnuo Jovanovićevu, što je iznerviralo njenu drugaricu Maju koja je nastavila da neiscrpno provocira Marka pa je on bacio posuđe koje se polomilo. Obezbeđenje je reagovalo i sprečilo kulminiranje konflikta.

- Slepčino, hajde idi u zatvor, ćao p*čkice i s*sice mala, sram te bilo prema ženama tako da se ponašaš - vikala je Maja dok je Marko bacao njenu hranu po Beloj kući.

- Sad možeš da dođeš da mi pop*šiš - vikao je Marko dok ga je obezbeđenje držalo i izvodilo iz kuće.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još