ROAD MOVIE: Film "Taksi bluz" premijerno 16. januara u Sava Centru

Svečana premijera filma "Taksi bluz" reditelja Miroslava Stamatova održaće se 16. januara 2019. u 20 časova u Sava Centru. Film će iste večeri biti premijerno prikazan i u bioskopu Cineplexx Ušće u terminu od 21 sat.

Ova uzbudljiva, romantična komedija istovremeno je šarmantni "road movie" u kojoj je glavni junak priče Marko, simpatični, propali dramaturg koji godinama radi kao taksista.

Njegove avanture pratićemo tokom jedne urnebesne noći, kada se naizgled normalan radni dan na njegovom poslu pretvara u haos, jer se u taksi vozilo ušunja mali Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za ocem. Njihova vožnja će se pretvoriti u gomilu suludih situacija u kojima će učestvovati mnoštvo likova koje će prodefilovati kroz taksi.

Glavne uloge u uvoj urnebesnoj priči, čiji scenario potpisuju Marko Backović i Marko Jocić, tumače: Andrija Milošević, Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Đuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić i Nikola Pejaković.

Direktor fotografije je Luka Milićević, scenografi Sanja Bulat i Katarina Plavša, kostimograf Jelena Đorđević, montažer Davor Bosankić, autori muzike Igor Perović i Vladimir Krkljuša.

Film su producirale Viktorija film i Klan Production, a producenti su Marko Jocić i Andrija Milošević. Distributer filma je Art Vista.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.