DOČEK SA PRIJATELJIMA KOD KUĆE: Pet modnih komada koje nikako ne smete obući

Suzdržite se od zavodničkih kombinacija, ali nemojte otići ni u suprotnu krajnost...

Preduboki dekolte

Majice ili haljine sa dubokim dekolteom više su primerenije za izlazak u noćni klub, nego za porodična druženja. Imajte na umu da ćete sa preizazovnom odećom privući neželjenu pažnju na sebe, ali i izazvati neprijatnost kod prisutnik.

Izazovne suknje

Isto pravilo važi i za suknje. Suzdržavajte se od modela sa prorezom postavljenim visoko na boku koji bi mogao otkriti previše. Ako nosite mini suknje, potrudite se da ih kombinujete uz helanke ili deblje hulahopke. Omiljeni par gaćica koji ste izabrali za taj dan neka ostane tajna.

Go stomak

Crop top je urbani street style komad koji je veoma popularan u letnjim mesecima, ali mu nema mesta na novogodišnjem slavlju u kućnoj varijanti.

Cipele veoma visokih potpetica

U visokim štiklama nije lako hodati po modnoj pisti, a kamoli po pločicama u kuhinji i podu dnevne sobe. Izbegnite moguće padove na prazničnom okupljanju, ali i ogovaranja zbog previsokih potpetica.

Trenerka

Trenerka je sasvim cool odevni predmet za boravak kod kuće. Ali ako idete u goste ili ih dočekujte u domu, pokušajte uložiti nešto više truda u svoj modni odabir. Na taj način pokazaćete da vam je stalo do osoba koje posećujete ili ugošćujete, te da ste spremni za proslavu u krugu najmilijih.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.