KAD APLAUZI UTIHNU: Marija Kilibarda oglasila se emotivnom porukom nakon odlaska Ivana Ivanovića sa "Prve" televizije

Marija Kilibarda, iako, kako kaže nema običaj da se oglašava, odlučila je da objavi poduži status posvećen kolegi i prijatelju Ivanu Ivanoviću koji je nakon osam godina napustio TV Prvu.

Harizmatična crnka pružila je veliku podršku Ivanu i naglasila da je uvek tu za njega a da ga uskoro čeka nova "runda" te da za dok to ne dođe vreme konačno ima slobodno vreme koje može provesti ispijajući kafe sa najmilijima.

- Kad aplauzi utihnu. Obično se ne oglašavam u ovakvim situacijama, jer inače mislim da svako treba da trči svoju trku ali ovoga puta je drugačije - moj prijatelj trči trku za sve medije.

Čujem ovih dana, pričaju da si hrabar... Ha... Kao da drugi izbor za tebe uopšte postoji... "Tajna sreće je sloboda a tajna slobode je hrabrost." Možda trenutno nemaš svoj show ali... hej, konačno ćes imati slobodnog vremena za onu dugo planiranu dijetu i poneku kafu više sa bliskim ljudima. Dok ne dođe momenat za novu rundu. Dakle, slobodna zona kreće sad.

Ove godine sam postala medijski punoletna, poznajem većinu naših kolega, zbog čega verujem da znam da niko sem tebe u prošloj deceniji nije napravio takav profesionalni iskorak, digao standarde u našem poslu a moć koju si dobio svojim trudom si koristio da pomažeš ljudima. Niko tako potpuno, srčano i bez predumišljaja ne živi televiziju. Bilo je tu naravno i mnogo smeha. Ali, sada kada se osvrnem, tvoje sale i smeh kao da nisu bile suština, već samo sredstvo da se skrene pažnja, a zatim ona preusmeri na dobra dela. A ona su i dalje "on air".

Na dvosedu koji je sada prazan, sedele su mnoge ličnosti i izgovarale rečenice koje su, osim zabave, nosile i poruke koje su nam svima bile potrebne. Za sve to vreme, bitno mi je da znate, nakon svih tih aplauza, iz studija je izlazila ista ona osoba koju ste gledali kao domaćina... Sve je bilo istina.

Ivane, nekoliko puta si me uhvatio u slobodnom padu i zato zauvek možeš da računaš na ovog 'gosta' (čak i kada me zoves u 5 do 12 jer ti je neko mnogo vazniji otkazao). Tvoja debela. Tvoja koleginica. Tvoj prijatelj. Moj ponos. - napisala je voditeljka.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: vecesaivanomivanovicem/Instagram

Pogledajte još