GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

JARAC

Za vas ZVEZDANO nebo tokom 2019. godine, obećava uspon i ostvarenje svih vaših velikih planova. Saturn koji boravi u vašem devetom polju, će vas učiniti mudrom osobom koja povlači najbolje poteze i bira najveće ciljeve, a Uran u vašem sazvežđu će učiniti da se oprobate i u najvećim životnim izazovima. Planetarni aspekti vam donose niz srećnih okolnosti i posebne privilegije koje ćete osetiti u svim životnim oblastima. Sve vaše dobitne kombinacije proizilaze iz zajedničkih akcija ili udruživanja na raznim nivoima.

Ljubav:

Vaš ljubavni život će u 2019. biti u harmoniji. Ovo će biti period sjajnog spokojstva i bogatih iskustava u vašem ljubavnom životu. Za neke od vas ljubav će biti glavni prioritet u životu, dok će za neke od vas ovo biti totalno gubljenje vremena i energije. Vaša osetljivost ili održava vaše veze ili ih odbacuje od sebe. Ove godine vi ćete osećati snažnu potrebu da zadovoljite svog partnera više nego ikad. Zadovoljstvo i harmonija koja će vas pratiti u porodičnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom pozitivno će se odraziti na vaše ponašanje, veće samopouzdanje i na bolji izgled. Obratite pažnju na nove kontakte ili prilike koje ćete imati od 10. februara i tokom marta meseca, jer očekuju vas izuzetno lepa i nesvakidašnja iskustva. U skladu sa svojim emotivnim statusom i afinitetima uživaćete u nečijem bliskom društvu, bez posebnog opterećenja o suvišnim "pravilima" koja remete ljubavni sklad ili sa predrasudama o zajedničkoj sreći. Ako ste dovoljno mudri, za vas ljubavna sreća može da traje tokom cele godine.

Posao:

Postavili ste sebi jasne kriterijume, jer stalo vam je da ostvarite što više korisnih ciljeva za što duži period. U periodu od 13. januara, marta i maja meseca vešto ćete uspevati da pronađete neka zaobilazna i efikasna rešenja, koja će potvrditi vašu ispravnost u poslovnoj komunikciji ili delovanju. Važno je da ispoštujete sve zadate rokove i da pridobijete nečije poverenje, kako biste u završnim fazama uz materijanu satisfakciju ostvarili i neke nove kontakte koji će biti plodonosni naročito, za period od juna, septembra i novembra meseca. Imaćete podršku sa više strana i očekuju vas uspešna partnerstva ili novi saradnički odnosi. Ove godine savetuje vam se da se uzdrže od bilo kakvog timskog rada ili zadružnih ugovora. Tek sledeća godina daće prave plodove ako pravi napor uložite ove godine. Oko konačnih rezultata na kraju godine očekuje se napredak u karijeri.

Zdravlje:

Zdravlje će takođe biti na zavidnom nivou, iako ne bi bilo loše da malo više pazite na izbor hrane i da konačno odaberete sport kojem ćete biti verni i redovno ga praktikovati. Važno je da se imate svest o zdravom i urednom načinu života, da se pravilno negujete i da redovno vežbate, kao i da vodite računa o psiho-fizičkoj relaksaciji. Razmislite o zdravijem načinu ishrane koji će vam pomoći da se osećate bolje i da se redovno oslobađate od viška toksina iz organizma. Moguće su povremene iritacije imunološkog sistema, prolazne prehlade, kao i neke hronične tegobe. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 13. januara do 11. marta, i zatim od 28. juna do 9. avgusta.

Sugestije:

Tokom 2019. godine sreća je na vašoj strani, a sreća je još veća i lepša kada je sa nekim delite. Slobodno preterujte u svemu što će vaš zajednički život pretočiti u najlepšu sreću i učiniti veličanstvenim. Sve što želite sada je sjajna prilika i da ostvarite. Što više budete tražili ili očekivali, više ćete i dobijati. Planete su vam naklonjene i podstiču vas na dodatnu angažovanost na svim životnim poljima, ali partnerstvo i udruživanje je vaša "dobitna kombinacija". Očekuje vas iznenadni uspon u karijeri i novi srećni događaji u vašem ljubavnom ili porodičnom životu.

Pogledajte još