GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

VAGA

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2019. godine, posebno naglašava vaše četvrto, jedanaesto i dvanaesto polje i najavljuje niz događaja koji donose veliki uspon na svim životnim poljima. Planete imaju povoljan uticaj tako da vam u kontinuitetu donose veliku popularnost i slavu. Ljubavni odnosi koji će vas pratiti tokom ove godine imaju posebne čari i ulepšaće vaš život. Posebnu pažnju ćete posvetiti svojoj emocionalnoj strani ličnosti, kao i potrebi da se uzdignete iznad nekih prosečnih normi i standarda koje vam nameće vaša bliža okolina. Usmerite svoju pažnju na najveće životne vrednosti, jer očekuju vas značajni dobici koji će vam život učiniti lepšim i udobnijim. Ako osećate dobar impuls i potrebu da usrećite bližu okolinu, onda nema razloga za oklevanjem. Mogući su neobični obrti koji donose uspeh i sreću.

Ljubav:

U ljubavnom odnosu dinamična dešavanja koja vas prate zahtevaju aktivnu ulogu ili spremnost na različite vidove prilagođavanja. U ovoj 2019. godini, možete da poboljšate kvalitet svog ljubavnog života više nego prethodnih godina. Ovo je posebno vreme kada će vam se još više približiti vaš partner. Međutim, to zbližavanje će zahtevati i određene kompromise sa vaše strane radi interesa u vašim odnosima. Osobe koje su slobodnog emotivnog statusa ili same, mogu da ostvare neke veoma uzbudljive, romantične ili sudbinske susrete ove godine. Uživaćete u mnogim prijatnim situacijama tokom marta, juna i u periodu od oktobra meseca. Često ćete testirati sebe, ali i osobu sa kojom ste bliski – različiti izazovi koji su pred vama su i nova prilika da obogatite sa novim iskustvom ili da ulepšate svoj ljubavni odnos. Na sreću, vi ste osoba koja ume brzo da se orijentiše prema najzanimljivijim životnim sadržajima ili nekim novim "izvorima radosti".

Posao:

Početkom godine bićete veoma angažovani u mnogim aktuelnim dešavanjima na poslovnoj sceni i umećete da prepoznate dobru priliku. Bićete spremni da regujete u pravom trenutku i na način koji će vas predstaviti u posebnom svetlu. Potrudite se da nametnete svoje poslovne vizije i rešenja, naročito u peruodu od 3. februara. Vaše ambicije i aspiracije će sada dobiti novi ili perspektivniji smer. Unapređenja i priznanja će stizati u kontinuitetu tokom godine. Ali, napredak nije lak. Pokušajte da izvučete srdačne odnose sa nadređenima i kolegama na radnom mestu. Takt i diplomatija će sada praviti čuda u oblasti karijere. Izazovne situacije dolaze i tada je na vama da upotrebite i iskoristite vašu unutrašnju energiju da se izborite sa ovim izazovima.

Zdravlje:

Važno je da se ponašate odgovorno prema svojoj zdravstvenoj ravnoteži, naročito kada ste izloženi različitim pritiscima i kada se nalazite pod jačim stresom. Pravilna dijeta i vežbanje moraju biti redovni da bi se izbegle nevolje koje mogu doći kasnije tokom godine. Izbegavajte hranu visokog sadržaja masti. Budite pažljiviji u periodu od 29. marta do 13. aprila, i zatim od 26. juna do 9. jula. Bavite se aktivno šetnjama ili sportom, praktikujete putovanja, radite mentalne vežbe za jačanje uma, i na taj način ćete na kraju godine videti sebe u boljem i lepšem svetlu.

Sugestije:

Za predstavnike vašeg znaka 2019. godina donosi obilje novih, interesatnih i dinamičnih dešavanja. Važno je da uvek razmišljate pozitivno i da se upravljate prema svojim srećnim zvezdama. Dobro se dobrim vraća, a što je ulog veći - veća je i mogućnost za "dobitkom". Prijatelji će imati važnu ulogu u raznim situacijama u vašem životu, slobodno se oslonite na bliske osobe. Budite ljubazni i nežni i pokušajte da osvojite ljude oko sebe i njihovu pažnju avojim suptilnim ponašanjem. Strpljenje će vam se isplatiti. Radost i sreća se uvek uvećavaju kada je delite sa dragim osobama. Očekuje vas sjajna prilika da pomerite skoro sve granice koje ste ostvarili u svojim poslovnim ili privatnim afirmacijama.

Pogledajte još