ZAVODNIK! Sloba Radanović: Nemam nameru da se smirim uz jednu ženu

Sloba Radanović, momak zbog kog su devojke "balavile" u 2018. godini, kaže da još nema nameru da se smiri kraj neke žene jer hoće da uživa u životu! Preko noći je postao poznat zato što je prevario suprugu Kristinu Kockar u rijalitiju "Zadruga" sa blogerkom Lunom Đogani, i zahvaljujući toj aferi u prethodnoj godini bio je u žiži brojnih skandala.

Radanović, koji je raskrstio i sa ženom i sa ljubavnicom kaže da više neće stajati na kočnicu, već da će uzimati sve što mu se u životu nudi.

- Spajali su me u protekloj godini sa brojnim ženama. I sa onima sa kojima sam bio i sa onima koje nisam ni takao. Moram da priznam da su me i jurile devojke, dobijao sam svakakve ponude, a ja sam uvek stajao na kočnicu, čekao da se ponovo zaljubim. Ali, doneo sam jednu novogodišnju odluku. Dižem nogu sa kočnice, stavljam je na gas i idem do daske. Još 101 žena i smiriću se, majke mi. Kao što kaže Nikola Kojo u "Anđelima" - poručuje jedan od trenutno najpopularnijih i najtraženijih pevača kroz smeh.

On dodaje da mu emocije nisu ništa dobro donele i da će zato prestati da razmišlja srcem:
- Do sada sam dozvolio da me kroz život vode osećanja i vidite gde me je to dovelo. Srljao sam iz greške u grešku, uvek ja bio najgori, ovakav, onakav... Trudio sam se da svima bude dobro, da se prema svima postavim korektno, a samo sam ispadao grbav. Pa, vreme je i ja malo da mislim na sebe. Mlad sam, imam 29 godina, kada ću da uživam u životu ako ne sada - pita se Radanović.

Izvor: Informer
Foto: sampanjactatica/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.