CECA UTUČENA ODLASKOM SVOG TV SUPRUGA! Svetlana Bojković: Marko je verovao da će pobediti bolest

Glumac Marko Nikolić preminuo je juče u KBC Zvezdara u svojoj 73. godini, a tužnu vest potvrdila je njegova kćerka Mina. Mnogi glumici uputili su poslednji pozdrav svom kolegi, prvom scenskom tati, a njegova supruga na sceni iz kultne serije "Bolji život" Svetlana Ceca Bojković još uvek ne može da veruje da nema njenog Gige Moravca.

- Strašno mi je teško. Ne mogu vam opisati koliko mi je žao što se toliko mučio. On je bio divan čovek i nije zaslužio ovakav odlazak - setnim glasom kaže glumica Svetlana Ceca Bojković.

- Od letos ga nisam videla. Tada je još uvek bilo sve u redu... On je bio toliko divan čovek... Nismo se videli i čuli, ali su mi rekli da se izvukao iz te bolesti. Bio je pun nade da će sve to pobediti, a nažalost se desilo suprotno - u neverici priča Svetlana.

- Bio je toliko svestran. On je imao širok krug interesovanja, njega nije zanimala samo gluma. Čovek je sa njim mogao o svemu, o raznim temama da priča. Bio je radoznao i otvorenog uma. Bio je i pouzdan prijatelj, pravi - priseća se Svetana trenutaka provedenih sa Markom.

- Uvek je bio nasmejan i voleo da se šali. Ako bih ja nešto izjavila duhovito, on bi se samo nastavio na to. Uvek smo se šalili na snimanima. Bilo je divno raditi sa njim.

Izvor: Informer
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još