NATAŠA NINKOVIĆ SE OPROSTILA OD NIKOLIĆA: Marko je bio moj prvi otac na sceni, taj odnos ostao je sve ove godine, zaštitnički i nežan!

Bard glumišta Marko Nikolić biće sahranjen u subotu na Novom groblju u Beogradu, u Aleji zaslužnih građana. Opelo počinje u 14 sati, sahrana je u 14.30 časova, a pre toga zakazana je komemoracija u 11.30 na Velikoj sceni Narodnog pozorišta.

Vest o odlasku velikana zatekla je mnoge njegove kolege glumce, a među njima i Natašu Ninković, koja se puna emocija prisetila kako je upoznala Nikolića, i to baš kada je profesionalno prvi put stala na pozorišne daske.

- Marko je bio moj prvi otac na sceni, u mojoj diplomskoj predstavi "Ukroćena goropad", i taj odnos je ostao sve ove godine, zaštitnički i nežan - rekla je Ninkovićeva i dodala da je ta uloga Bjanke i usmerila njenu karijeru, a da je Nikolićeva podrška u tom trenutku bila krucijalna.

Glumica ističe da će posebno pamtiti druženja s bardom nakon izvođenja predstava u čuvenom bifeu.

- Marko je bio jako duhovit čovek i dobar imitator, tako da sam se mnogo smejala u njegovom društvu. Bio je veliki glumac i divan čovek. Ovo je ogroman gubitak za našu profesiju, a prvenstveno za njegovu porodicu, kojoj je bio vrlo privržen - kazala je Nataša.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Hello!

Pogledajte još