BOG MI JE POSLAO ZNAKE: Seka Aleksić o početku romanse sa suprugom Veljkom

Seka Aleksić gostovala je u emisiji Sanje Marinković "Magazin In" i tom prilikom govorila o svom partneru i uopšte idealnim polovinama koje nam sudbina i život dodele.

Aleksićeva je otkrila koliko puta je pre zvaničnog upoznavanja srela svog supruga Veljka Piljikića i zašto ga tada nije ni primetila

- Moj suprug i ja smo se tri puta videli, nisam ni znala da je on. Prvi put je bilo u klubu u Negotinu, na početku moje karijere. On je bio obezbeđenje, držao me je za ruku i vodio do bine, ja sam tada bila u vezi i nisam obraćala pažnju ko me drži za ruku i vodi do bine. Druga situacije je bila kada je on živeo u Švajcarskoj kod brata, išla je neka moja pesma na TV-u, a od njegovog brata ćerkica je pogledala i rekla "Ovo je batina žena", jer je ona Veljka zvala Bata. Treća situacija je u Švajcarskoj u jednoj diskoteci, kad smo se upoznali i posle tri, četiri dana smo počeli da se zabavljamo, otad se nikad nismo razdvojili, zajedno smo deset godina - navela je Seka.

Ona je objasnila da se znakovi koje nam Bog šalje moraju shvatati ozbiljno i da bi bili srećni treba da budemo zadovoljni onim što imamo.

Izvor: Blic
Foto: seka_aleksic/Instagram

Pogledajte još