EMOCIJE SE UGASILE: Nikola Rađen potvrdio glasine o razvodu

Ana Kokić i Nikola Rađen sporazumno su doneli odluku da se razvedu, ali im je uprkos tome veoma teško zbog činjenice da je njihovom desetogodišnjem braku došao kraj. Pevačica i vaterpolista odlučili su da stave tačku na bračnu zajednicu jer su se emocije među njima ugasile. Ani i Nikoli je veoma teško zbog perioda kroz koji prolaze, ali je do razvoda moralo da dođe budući da su se udaljili i da stvari u njihovom odnosu više nisu funkcionisale kako treba.

Sve što mogu da vam kažem je da ćemo se Ana i ja u narednih par dana obratiti zajedničkim saopštenjem u javnosti i medijima vezano za ovu situaciju. Hvala na razumevanju - rekao je Nikola Rađen.

Uskoro bivši par kćerkama Nini i Tei je na Božić, pred Rađenov let u Rusiju, saopštio da se mama i tata rastaju. Oni su se potrudili da im na najbolji mogući način objasne situaciju, a deca su to, koliko je to moguće, dobro prihvatila.

Ana i Nikola su juče, na Božić, kod advokata potpisali papire za razvod braka, te sada čekaju da i zvanično budu razvedeni. Njih dvoje su se oko svega sporazumno dogovorili, a Nikola će decu moći da viđa kad god poželi. Rađen će do završetka igračke karijere živeti u Rusiji, nakon čega se vraća u Beograd.

Podsetimo, pevačica i vaterpolista venčali su se u Beogradu u oktobru 2008. godine. U januaru 2009. godine rodila im se starija ćerka Nina, dok su tačno godinu dana kasnije dobili i mlađu naslednicu Teu.

Izvor: Blic.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još