DRAGANA MIRKOVIĆ OTKRIVA: Osmehom maskiram teške životne trenutke

Dragana Mirković kaže da često osmehom krije patnju! Folk zvezda objašnjava da ljudi stalno govore kako je njoj lako jer ima uspešnu karijeru i miran porodični život sa suprugom Tonijem Bijelićem, sinom Markom i ćerkom Manuelom, ali da ne znaju da je i ona prošla kroz mnogo teških trenutaka u životu. Pevačica ističe da su je takve stvari ojačale i da veruje da sada može da se nosi sa svim nedaćama.

- Život mi je dao mnogo više trenutaka koji mame osmeh nego onih koji izazivaju suze... Imam zdravu i harmoničnu porodicu, decu na koju sam ponosna, divnog muža, uspešnu karijeru, publiku koja me poštuje i voli. Ali to ne znači da nije bilo i teških dana ispunjenih bolom i patnjom. Ipak, i tada sam uspela da zadržim osmeh na licu - objašnjava Mirkovićeva.

Najteži trenutak za njenu porodicu bio je svakako onaj, kad je njen suprug Toni pre godinu i po dana iznenada operisao aneurizmu na mozgu.

- Koliko god da sam jaka kada je reč o mojim zdravstvenim problemima, toliko me duboko pogađa sve ono sto se dešava meni najdražim ljudima. Tonijevu operaciju sam izuzetno teško podnela. To su bilo dani ispunjeni strepnjom koju sam maskirala osmehom. Suze sam skrivala od svih, a naročito od njega. Hvala Bogu i sjajnim lekarima, sve je prošlo bez ikakvih posledica. On je sada savršeno zdrav i zato i mogu da pričam o tome. Inače mi je donedavno i razgovor na tu temu predstavljao izvor stresa i tuge - iskrena je Mirkovićeva.

Ona se prisetila i svojih zdravstvenih problema od pre dve godine, kada je i sama završila na operaciji kuka. Priznaje da je bila veoma hrabra, posebno zbog muža i dece.

- Kada mi je rečeno da moram da se operišem, prihvatila sam to sa smirenošću, čak sam sa osmehom ušla i izašla iz operacione sale. Lekari su mi pričali da sam imala osmeh na licu i dok su me budili iz anestezije. Moj posao, koji podrazumeva igranje i mnogo vremena na štiklama, ostavio je posledice - ističe Dragana.

Pevačica podseća da se u njenom domu u Beču slave dva Božića.

- Proslavljamo i katolički i pravoslavni Božić. Zbog toga praznična atmosfera u našem domu traje čak mesec dana. Kad je reč o srpskim običajima, sve ih poštujemo. Čak su i Austrijanci koji dolaze kod nas 7. januara navikli na sve to i dopada im se - priča Dragana.

Izvor: Informer.rs
Foto: dragana_mirkovic/Instagram

Pogledajte još