KRISTINA O SPEKULACIJAMA DA JE PLATILA SARADNJU SA STOJOM: Ja da platim za duet?! Pa ja sam Kija Kockar, nisam anonimus!

Kristina Kija Kockar i Stoja Novaković ukrstile su glasove u pesmi "Ko bi rekao", a odmah nakon što je objavljeno sa kim je Kija snimila duet počelo je da se spekuliše o tome da li je Stoji morala da plati ovu saradnju.

Međutim, na sam pomen plaćanja za duet Kija je žestoko odgovorila.

- Što bih ja Stoju plaćala? Je l' se to plaća? Iskreno, mislim da Stoja nije u tom fazonu, a ni ja nisam neko ko plaća tako nešto. Nisam znala da to ljudi rade. Možda neko ko je anoniman plaća, ali ja sam Kija Kockar! Ova pesma je toliko dobra i toliko smo želeli da je Stoja otpeva, ali sigurno joj ne bih platila da je odbila jer to onda nije to. Nema potrebe da ja bilo kome plaćam, možda bih platila samo Bijonse - počela je Kija.

- Stoja nije deo estrade, a nisam ni ja, ja sam kao neki mali vanzemaljac u svemu tome. Nakon dueta Stoja i ja se redovno čujemo, sigurno ćemo nastaviti druženje i ne plašim se da će me prozivati na društvenim mrežama, meni su njeni tvitovi hit. Rekla sam joj da ih češće stavlja na instagram jer ja nemam Tviter. Ona je mene hvalila i pre nego što smo se upoznale, ali ako me oplete u nekom tvitu, nema veze, prihvatiću kritiku. Sada se trudim da sve radim korektno da ne bi bilo prozivke, a u 2019. volela bih da snimim duet sa Cecom. Volela bih i sa Milicom Pavlović, ona je jedina od mlađe populacije koja je kao osoba pozitivna i predstavlja se onako kakva zaista jeste, a uz sve to ima ogromnu energiju - objasnila je Kristina.

Izvor: Svet.rs/Telegraf.rs
Foto: Promo

Pogledajte još