NIKOLA RAĐEN STAVIO TAČKU NA TRAČEVE: Nisam varao Anu

Pop zvezda Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen pre nekoliko dana rešili su da stave tačku na deset godina dug brak, a ova informacija u medijima je odjeknula poput bombe. Iako su izdali zajedničko saopštenje u kojem su objasnili da se nisu rastali kao neprijatelji, u medijima se pojavila informacija da je Rađen bio neveran.

S obzirom na to da boravi u Moskvi gde igra vaterpolo za "Dinamo", Nikoli su pripisali ljubavnicu iz Rusije, zbog koje ga je Ana, navodno ostavila. Kako saznajemo, ova informacija nije preterano potresla porodicu Rađen.

- Ana i Nikola već šest meseci znaju da je njihovom braku došao kraj. Smešne su spekulacije da je prevara razlog razvoda. Njih dvoje su se slatko nasmejali tim pričama. Ana je poslednji put u Moskvi bila sredinom novembra, a ne krajem decembra kao što se piše. Ona je ceo decembar provela u Srbiji gde je imala veliki broj nastupa - rekao je neimenovani izvor.

Kako bismo proverili tačnost informacija, kontaktirali smo vaterpolistu Nikolu Rađena, koji nam je kroz osmeh rekao:

- Ana i ja smo sve rekli u zajedničkom saopštenju i ne znam zbog čega se i dalje potenciraju te izmišljene priče. Naravno da je nisam varao, to je apsolutna laž! Zaista ne bih više davao na značaju takvim izmišljotinama - rekao je Nikola. S druge strane, njegova još uvek zakonita supruga, pop zvezda Ana Kokić takođe nije želela da daje važnost spekulacijama.

Izvor: Alo.rs
Foto: nikola_radjen/Instagram

Pogledajte još