fbpx

ZADRUGARKA ĆE ODGOVARATI ZA FIZIČKI NAPAD: Aleksandri Subotić preti pet godina zatvora

 

Aleksandra Subotić bi uskoro trebalo da se nađe iza rešetaka zbog nasilničkog ponašanja jer je nokautirala Minu Vrbaški, a dva dana nakon toga pokušala ilegalno da upadne na posed TV Pink, u čemu joj je saučesnik bio i fudbaler Nemanja Tošić. RTV Pink će shodno zakonu podneti krivičnu prijavu protiv Aleksandre, a budući da je za dela koja joj se stavljaju na teret zaprećena kazna do pet godina zatvora, Subotićka, koja se trenutno nalazi u bekstvu, uskoro bi mogla da završi u zatvoru.

- Aleksandra je, revoltirana zbog Davida, pokušala da upadne u rijaliti, ali sada je shvatila da se previše zaigrala. Ona zna da joj zbog svega što je uradila preti kazna i odlučila je da pobegne, iako je nakon incidenta bila na informativnom razgovoru u policiji. Ne kaje se što je pretukla Minu za Božić, što je rekla i za vaš list - uverava izvor i konstatuje da Aleksandra u bekstvu već traži advokata jer je sigurna da će završiti u zatvoru.

- Subotićka je svesna da je pred milionima pretukla Minu i da je za to delo zaprećena kazna zatvora. Ona sada traži advokata jer je samo pitanje trenutka kada će biti privedena. Pored toga što je počinila nekoliko prekršajnih i krivičnih dela, Aleksandra se plaši reakcije i Centra za socijalni rad jer postoji mogućnost da joj oduzmu ćerku nakon incidenta. Na velikim je mukama i ne zna kako da postupi u delikatnoj situaciju, za koju je sama kriva - zaključuje sagovornik.

Poznati advokat Gvozden Grgur tvrdi da Aleksandri zbog napada koji se dogodio uživo u programu, a u kome je fizički nasrnula na Minu Vrbaški, preti i do pet godina zatvora.

- Kazna za nasilničko ponašanje ide do 5 godina zatvora. Budući da je Aleksandra na Minu nasrnula javno, njoj sigurno preti kazna koja će se kvalifikovati na određen način. To što je Aleksandra došla do kapije rijalitija "Zadruga" nije krivično delo, a ako je istina, kao što je izašlo u javnost, da je pretila i fizički nasrtala na organizatore, i u tom slučaju joj preti kazna. Za ugrožavanje sigurnosti, odnosno upad u Imaginarijum, po zakonu je zaprećena kazna do godinu dana zatvora, što je lakše krivično delo - zaključuje advokat.

Tužilaštvo je potvrdilo da će istražiti ovaj slučaj i da će uraditi sve što je potrebno kako bi se utvrdile okolnosti ovog incidenta, odnosno da će akteri biti pozvani na razgovor.

Izvor: Republika.rs
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.