KRIJU OD JAVNOSTI: Pomirili se Sonja i Aca Lukas?!

Aca Lukas i njegova bivša žena Sonja Vuksanović ponovo su zajedno. Pevač i majka njegove najmlađe kćerke Viktorije pomirili su se pre nekoliko meseci, ali to kriju "kao zmija noge". Njih dvoje izbegavaju da se pojavljuju na gradskim dešavanjima gde ima medija, ali su sa prijateljima zajedno proslavili Božić u jednom prestoničkom restoranu.

- Sonja i Aca su kao rogovi u vreći, ali ne mogu jedno bez drugog. Voli ona njega, a on nju obožava. To što su se razveli, nema veze sa njihovim osećanjima. Jednostavno, njih dvoje će uvek biti zajedno. Međutim, sada su odlučili da ljubav kriju od novinara jer su tako mirniji. I dalje ne žive zajedno, ali su uspeli da izglade odnos, pa se sada tajno viđaju. Božić su proslavili zajedno sa prijateljima u jednom restoranu. Aca je pevao, a Sonja je uživala dok ga sluša. Videlo se da su zajedno i da se vole - priča izvor blizak folkeru.

Prema njegovim rečima, popularni pevač je bio i na otvaranju Sonjinog novog butika.

- Došao je pred sam kraj jer nije želeo da upada u oči. Sada se manje svađaju nego ranije, a Lukas je bivšoj ženi finansijski pomogao oko novog poslovnog projekta. Za sada im je lepo, a i Viktorija je srećna što je Aci najvažnije. Jesu se svađali, letelo je perije na sve strane, ali eto, obrni - okreni njih dvoje na kraju opet zajedno. Lukas je uslovio ženu da iz života izbaci ljude koji mu ne odgovaraju, što je ona učinila. Ovakav epilog niko nije očekivao, ali to je njihov život i neka rade šta hoće - završava izvor.

Podsetimo, aprila 2010. Lukas i Sonja sklopili brak u crkvi na Bežanijskoj kosi. To je njemu bio treći, a Sonji drugi brak. Njihova veza izazvala je veliku medijsku pažnju, prvenstveno zato što je ona bivša žena Željka Šašića. Svadbeno veselje bilo je glamurozno, prisustvovali su Acini sin i Kćerka iz prvog braka, kao i Sonjina ćerka Sofija, koju je dobila sa Šašićem. Aca i Sonja u braku su dobili ćerku Viktoriju, koja ima sedam godina, a Lukas ima i sina Andreja iz drugog braka sa Natašom. Razveli su se prošle godine.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još