fbpx

IVANA VRBAŠKI SE OGLASILA NAKON PRIZNANJA ĆERKE: Šokirana sam, nisam znala da je Mina bila prostitutka!

Mina Vrbaški je tokom prethodne noći pred kamerama rijaliti programa "Zadruga 2" koji obara sve rekorde gledanosti, priznala je da se ranije bavila najstarijim zanatom, što je izazvalo veliku buru u Beloj kući.

Većina zadrugara podržala je Minu i čestitalo joj na iskrenosti i hrabrosti što je iznela ovo priznanje, međutim, njena majka Ivana Vrbaški je istakla da je bila šokirana kada je čula reči svoje ćerke, jer za to nije znala.

- Kada sam to čula, gledala sam emisiju, kao da mi je neko udario šamar. Nisam znala, kako sam mogla da znam? Mina nije imala ništa spektakularno da bih ja primetila nešto. Ona je za Inđiju iz Beograda dolazila vozom i milion puta nije imala para. Ona nije dolazila obučena 'tip-top'. Ništa nisam mogla da primetim - rekla je Ivana.

Ivana Vrbaški je izjavila da je Mina dobijala garderobu, ali samo putem Instagrama gde je reklamirala razne profile, s obzirom na to da ima veliku količinu pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

- Meni nije jasno na šta je ona mogla da troši novac. Ona nije plaćala stan u Beogradu, ona je živela kod svog najboljeg druga. Nije živela nikakvim ekstremnim životom i bahaćenjem. To je verovatno kratak period bio i to je moglo da se dešava samo pre ulaska u prvu Zadrugu, a ona je do svoje 16. godine živela kod mene ovde u Inđiji. Nije u Inđiji moglo da se dešava nikako, to se posle dešavalo kada je napunila 16. godina - dodaje Vrbaški.

Ivana Vrbaški je u nastavku ponovila da ne podržava ono što je radila Mina, ali i čestitala svojoj ćerki na velikom priznanju koje je iznela pred milionima, zbog čega je bila šokirana u prvi mah kada je čula Minine reči.

- U mojoj glavi je bio haos, bila sam besna, bila sam pre svega tužna... Ona je to radila, pa je radila i ne možeš nazad. Ja to ne podržavam, ali sam tužna što to nije rekla meni, da ja znam. Možda se ne bi i uvukla u sve to - rekla je Ivana.

- Sada su mi jasnije neke stvari. Ja sam se celu prošlu Zadrugu pitala zašto se Mina izvinjava nekome, e sada mi je jasno. Ako je pametna, ona će sada ovo da iskoristi i da im svima zapuši usta - izjavila je Ivana.

Izvor: Pink.rs
Foto: minavrbaski/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.