ŽURIO NA GOSTOVANJE: Stefan Živojinović doživeo saobraćajni udes

Zbog loših vremenskih uslova i snega na kolovozu, Stefan Živojinović je prošle nedelje proklizao automobilom sa puta vraćajući se sa Kopaonika.

- Stefan je dobar vozač i ima jak mercedes, ali je Kopaonik tih dana bio zatrpan, ljudi su jedva mogli i džipom da prođu. Krenuo je sam, dan ranije dok njegov brat Viktor ostao da prenoći na Kopu sa prijateljima. Iako su mu svi govorili da krene ujutru, on nije želeo jer je imao zakazanu emisiju u kojoj je trebao da promoviše pesmu - priča izvor blizak Stefanu i objašnjava šta se desilo na putu do Beograda.

- Vozio je polako, ali ga je led izbacio u krivini i on je proklizao s puta. Sreća pa se nije povredio. Ni kola nisu nešto oštećena. Ima malo ogrebotina, ali to je beznačajno, s obzirom na to šta je moglo da se desi. Malo se smrzao dok su došli da ga izvuku, ali pošto je sve bilo u redu nastavio je put. Inače ni Stefan ni Viktor ništa nisu hteli da kažu majci i ocu kako se ne bi nervirali , tim više što im je Brena rekla da ne idu na Kopaonik jer se sprema nevreme, a oni je nisu poslušali.

Odmah po povratku sa planine Stefan je otputovao s majkom na zajedničku turneju u Australiji. Prvi koncert zakazan je za 18. a poslednji za 26. januar. Porodica Živojinović planira da produži boravak u Sidneju, a već u februaru putuju u Bora Boru.

Izvor: Novosti.rs
Foto: stefanzivojinovic/Instagram

Pogledajte još