fbpx

OTVORENO O PRIVATNOM ŽIVOTU! Kija Kockar: Ne bih da se spuštam na Lunin nivo

Kristina Kockar je za Pink.rs demantovala glasine da je božićne praznike provela sa svojim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem, a zatim se osvrnula i na njegovu bivšu devojku Lunu Đogani, sa kojom ju je prevario pred kamerama prve sezone "Zadruge".

Kija je nedavno na svom Instagram nalogu podelila Luninu izjavu, nakon čega je napisala da se trudi da se direktno ne smeje u facu ovoj zadrugarki koju je tom prilikom nazvala "budalom".

- Ja se zaista trudim da ne komentarišem bilo šta, pošto dotična non-stop ima tamo neke komentare. Međutim, jako mi je zaparalo uši i samo me vratilo na to kroz šta sam prošla i kakvu bol, kada je ona rekla da ona treba meni nešto da oprosti. Hajde razumem da ima nešto sa njim, to me ne zanima, ali da mene spominje u tom kontekstu i da meni treba nešto da oprosti... - priča Kija.

Kija je dodala i da joj je ta situacija uticala na zdravlje.

- Mogu ti reći da mi je pritisak bio na maksimumu i da u tom trenutku ne bih odgovarala za svoje postupke, a ona da tako nešto izjavi je jedan jako veliki bezobrazluk, ali dobro, što da se čudimo, to je ona - govori Kristina.

Kada bi kao izvođač na žurki kojim slučajem ponovo ušla u najgledaniji rijaliti program "Zadruga" u kom je već odnela pobedu, nas je zanimalo šta bi Kristina Kockar rekla Luni Đogani i kako bi izgledala njihova komunikacija.

- Ja kada bih ušla ponovo u Zadrugu... Ne znam šta bih mogla da kažem Luni, ona je prilično glupa devojka, nije uopšte inteligentna. Mislim da to ne bi došlo do njenog mozga što bih joj rekla, a da se spuštam na neki njen nivo, to već ne bih - rekla je Kija.

Kija je za Pink.rs izjavila i da joj je Nova godina počela savršeno u društvu porodice i prijatelja, kao i da njen bivši suprug Slobodan Radanović nije bio u njenom stanu za vreme bozićnih praznika, kao što se pisalo.

Izvor: Pink.rs
Foto: kija_kockar__official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.