DAVID DRAGOJEVIĆ RAZMIŠLJA O RASKIDU SA ALEKSANDROM SUBOTIĆ: Prija mi društvo Ane Korać (VIDEO)

David Dragojević više ne može da sakrije simpatije koje ima prema Ani Korać, pa je u razgovoru sa Zoricom Marković i Lazarom Jeremićem priznao i da verenicu Aleksandru Subotić ne voli kao pre.

- Znaš kako se ona ponašala?! Kao malo, neko dete, neodraslo, nezrelo, razmaženo kome, kad ne daš igračku, legne na patos i histeriše. To ne može, prijatelju - rekla je Zorica.

- Znam... - rekao je.

- Zakuvali ste ga, je*eno! - rekla je Zorica.

- Ne znam, nije ništa loše, šta... - prokomentarisao je David.

- Ali ne možeš ti narod da ubediš. Sekund je falio do poljupca, to se vidi iz aviona! Takva strast... Vidi, ja sam uvek u životu za istinu, pa koliko košta da košta. To ti je isto sa Lunom i sa Markom. Svi drugovi i drugarice i evo, sinoć... - rekla je Zorica.

- Mene je sve to ubilo, ja sam se povukao, bio sam nešto što nisam. Ja ne volim da mi neko nešto brani, jer vrlo dobro znam ja šta i kako. Da mi neko četiri meseca govori šta da radim, da me prati - rekao je David.

- Vidi ti se na faci... - rekla mu je Zorica, aludirajući na to da mu se Ana dopada.

- Sve je otišlo u neku desetu stranu. Ona je bezveze napravila problem i otišla. Ona se naljuti kada je odem da prošetam sa Lazarom. Neću da, kada izađem napolje, da ne mogu sa drugovima da odem negde. Razumeš? Skupilo mi se sve, pretvorio sam se u nešto što nisam ja. Sve mi se pomešalo u glavi. Ne znam gde bijem, iskreno. Dosta sam čuvao u sebi i postanem nervozan, agresivan... - počeo je David.

- Meni ona prija - rekao je vezano za Anu.

- Ali, pazi, Ana Korać da kaže "ja sam se zaljubila"?! Sinoć je došla kod mene na krevet i rekla je "Zorice, ja sam se zaljubila" .

- Ona je odlepila - dodao je Lazar.

- Ne znam što se toliko opterećujem i razmišljam šta će ko da mi kaže. Razmišljam kako reaguju na to spolja... Aleksandra, zbog sinoć... - rekao je David.

- Ako ona tebi prija, kako si rekao, to se zove leptirići u stomaku ili sviđanje. To nije bez emocija, ali to treba priznati. Sebi prvo - rekla je Zorica.

- Ti za Sandru, realno, sinoć si je prevario! Po njoj, znaš kakva je, ona je sigurno pukla - rekao mu je Lazar.

- 'Ajde, sad mi reci. Je l' ti imaš bilo kakve emocije prema Ani? - pitala ga je Zorica.

- Prija mi da se družim... Vidiš da smo stalno zajedno - rekao je.

- To mene sad nervira, ja znam da ona nema nikog i ništa napolju. To mene jede, da je ja ne povredim... - dodao je misleći na Aleksandru.

- Koliko posto, od 100, su sada tvoje emocije prema Aleksandri? - pitala ga je Zorica.

- Nije 100 posto... Zbog tih stvari što radi... I rekao sam joj - nemoj! Počeo sam da budem nešto što nisam ja, da radim nešto što nisam ja... - zaključio je Dragojević.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.