KOJU VI BIRATE? Četiri nijanse kose biće apsolutni hit 2019. godine

Kada je reč o farbanju kose, 2019. će posebno obeležiti svetli tonovi. Popularne će biti boja meda, šampanjca i ledeno siva. Smeđe devojke, nosiće bakarne pramenove, dok je crna boja kose klasik, koji na samom tronu stoji iz sezone u sezonu.

1. Kosa u boji meda

Pramenovi su odličan izbor kada želite promenu, ali niste odmah spremni da promenite boju kose u celini. Ljubitelji svetle kose, ove godine uživaće u prirodnoj nijansi zlatnih pramenova i korenom za nijansu tamnijim. Ova boja je prirodna i odlično će se slagati sa svakim podtonom kože, što znači da sa njom ne možete pogrešiti.

2. Bakarni pramenovi

Topli pramenovi, bakarne boje, biće najbolji izbor za brinete, ove godine. Tanki, svetli pramenovi, postići će efekat promene, a izgledaće prirodno, na dugoj, smeđoj kosi.

3. Snežno bela

Snežno bela boja, ove sezone zameniće, dugo omiljenu, platinasto plavu boju kose. Idealna je za odvažne dame, svetle kože, a savršeno se slaže sa neutralnim ili rozim podtonom.

4. Crna

Crna kosa je večiti klasik kada je boja kose u pitanju. Zavodljive crnke zrače samopouzdanjem, a njihova kosa oduvek je simbol suptilnog seksepila. Crna boja kose, nije za svakoga, jer bi žene svetle puti sa ovom bojom kose izgledale ispijeno. Ukoliko je podton vaše kože maslinast, crna je idealna boja za vas.

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još