MARKO MILJKOVIĆ OTKRIO TAJNU: Poljubac je bio deo mog plana (VIDEO)

Nakon što su Luna Đogani i Marko Miljković noć proveli zajedno i ljubili se naočigled svih ukućana, Ljuba Pantović iskoristila je priliku da intervjuiše novopečeni par i sazna šta se desilo između njih.

Ona je upitala Đoganijevu kako se sinoć provela na žurki i da li je videla šta su ostali zadrugari radili ili je njena preokupacija bila samo Marko.

- Ja sam iskreno samo videla Marka, limenku i ćevap. Ćevap spaja ljude. Moj i Markov poljubac se desio tako što sam ja htela da podelim ćevap sa njim i tada su nam se usne prvi put dodirnule. Ja sam taj ćevap stavila u svoja usta i on je prišao meni i tako su nam se usne dotakle. To je naša romantika, ćevap poljubac - ispričala je Luna sa osmehom na licu.

Nakon nje, usledila su i pitanja za Marka koji je bio veoma sažet u svojim odgovorima i kao i uvek vešto prikrivao svoja osećanja. Na pitanje da li je mogao da se uzdrži pored Lune, Miljković je odgovorio:

- Nije mi bilo teško da se kontrolišem. Sve sam ja to planski uradio. Radim isključivo zarad svojih potreba - rekao je Marko kroz smeh.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.