OVO JE PRAVI TRENUTAK DA ALEKSANDRA PRESEČE: Ljuba Pantović prokomentarisala odnos Ane i Davida i uputila jaku poruku Subotićevoj!

Sinoć su zadrugari učestvovali u emisiji "Pretres nedelje" kada se povela priča, naravno o Davidu Dragojeviću i Ani Korać koji su u nedelju uveče strasno plesali a u jednom trenutku se čak i poljubili.

Od kada je Aleksandra napustila "Zadrugu" David i Ana se ne odvajaju, a njihovo ponašanje morali su da prokomentarišu i ostali ukućani.

Među prvima koji su komenatrisali Davida i njegovu novu devojku bila je Zorica Marković.

- Ja sam izašla da uzmem malo vazduha i videla sam Anu i Davida i videla sam da su malo smoreni. Potonuli su. Nisam došla sa nekom namerom, jer ja Davida mnogo volim. Znamo se od ranije i znam ga kao što je i sinoć bio. Ono što sam danas ovde rekla je zato što sam bila iznenađena jer je čovek tonuo iz dana u dan, nabije kapuljaču i nema ga nigde. Onda smo ušli u diskusiju kako je napolju, koliko ga je gušilo. On sada brine o svemu, šta misle njegovi roditelji, a opet njih dvoje odgovaraju jedno drugom. A onda sam ga pitala šta oseća prema njoj. Rekao je da mu prija jako druženje sa Anom i da je napokon odahnuo, jer ga je sve prethodno opterećivalo i gušilo. Ja nemam ništa protiv, niti bilo šta, njihova stvar je šta će da rade. Mene je zanimalo šta se dešava sa Aleksandrom, on je tu bio za nju non-stop. Meni je Ana rekla da je ona zaljubljena ipak – ispričala je Zorica.

I Miljana je imala šta da doda:

- Rekla da je procvetao, da je on sada taj David.

- Bio je nesrećan u prethodnoj vezi, to je činjenica, a sada šta će se desiti, to ćemo videti – bio je jasan Miki Đuričić.

- Evo može David da potvrdi, da li žurka ili nešto, igrao je do sada samo sa muškarcima, nisu smele žene da mu priđu, samo Suza, jer Aleksandra jedino nije bila ljubomorna na nju. Ona njemu nikad nije dozvolila da se druži sa devojkama – izjavila je Rada.

- Što se tiče cele situacije, pomno sam pratila, pogotovu šta se dešava između njih. Dešavalo se, što se njega tiče, ono što ja pričam od kada sam ušla. Neka radi ono šta hoće, mene su zanimale njegove izjave koje je govorio. Uglavnom, kada je bilo reči o toj bezuslovnoj ljubavi, kada sam ja napušavana, kada je bilo reči o tome da on ne može da bude ovde bez Aleksandre, to je ispalo da nije tačno. Kada sam rekla da mene ne zanima njihov odnos, već odnos prema Sandri, i tada sam bila napušena. Ali sinoć je sve to dokazano, meni je krivo što znam šta se dešava napolju, to je moje dete, naši sukobi jesu sukobi, ali ja ne mogu da budem neko koga boli uvo šta se dešava sa njom. Padalo mi je na pamet da li je njega sramota, da li je u jednom momentu pomislio šta radi ta žena koju, kako kaže, voli najviše na svetu. Ja Ani ništa ne zameram, može da radi šta hoće. Ima svu slobodu ovog sveta, glupo je malo to što smo nas dve dobre, naši odnosi nisu zahladneli, nego je počela više da se druži sa njima – izjavila je Ljuba.

- Šta ja imam tu da podržim ili ne. Ja ću sa Anom ostati u dobrim odnosima. Ana ne posmatra Aleksandru i mene u paketu, ona može samo da olakša mojoj ćerki da vidi koliko je izgubila vreme. O njemu imam jako ružno mišljenje i mi se nikada nećemo pomiriti, ali ćemo naravno i te kako raščišćavati ono što je izgovoreno o meni. Jedino ako moja ćerka toliko nije normalna, ali mislim da je ovo pravi trenutak kada ona treba da preseče - bila je jasna poruka Ljube.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još