Grbić i Miljković se vratili u reprezentaciju

BEOGRAD, 30. jula 2010. (Beta) - Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković saopštio je u petak širi spisak igrača za Svetsko prvenstvo u Italiji na kome su povratnici u nacionalni tim Nikola Grbić i Ivan Miljković.

Pored igrača koji su igrali u Svetskoj ligi, u kojoj je Srbija ove godine osvojila bronzanu medalju, Kolaković je uvrstio na spisak Miljkovića i Grbića.

Na spisku selektora Kolakovića su tehničari: Nikola Grbić (Bre Banka Lanuti Kuneo), Vlado Petković (Vori Kapital Seul), Mihajlo Mitić (Crvena zvezda) i Nikola Jovović (Vojvodina).

Korektori: Ivan Miljković (Fenerbahče Istanbul), Saša Starović (Andreoli Latina) i Aleksandar Atanasijević (Partizan).

Libera: Marko Samardžić (Aris Solun) i Nikola Rosić (Fridrihshafen).

Blokeri: Dragan Stanković (Lube Maćerata), Marko Podraščanin (Lube Maćerata), Borislav Petrović (Vojvodina), Milan Rašić (Volej Bled) i Nemanja Radović (Radnički Kragujevac).

Primači: Bojan Janić (Jaroslavič Jaroslavlje), Miloš Nikić (Peruđa), Nikola Kovačević (Andreoli Latina), Miloš Terzić (Crvena zvezda), Miloš Vemić (Fridrihshafen) i Uroš Kovačević (Volej Bled).

Reprezentacija Srbije će na Svetskom prvenstvu u Italiji, od 25. septembra do 10. oktobra igrati u Grupi F u Trstu sa selekcijama Poljske, Nemačke i Kanade.

Pogledajte još