LUNA ĐOGANI TRAŽI SAVET ZORICE MARKOVIĆ: Kako da imam seks sa Markom Miljkovićem, a da ne bude previše vulgarno? (VIDEO)

Luna Đogani i Marko Miljković uživaju u ljubavnoj romansi, pa danima ne skidaju osmeh sa lica. Luna i Miljkovović iz dana u dan pokazuju pažnju jedno drugom, ljube se i maze.

Đoganijeva je na početku "Zadruge 2" donela odluku da ovoga puta neće imati seks u rijalitiju, ali se sada situacija drastično menja. Luna se poverila Zorici Marković i otkrila da ona i Marko neće moći da se suzdržavaju do kraja rijalitija.

Blogerka je otvorila dušu i priznala da nije navikla na vezu da se ne svađa i ne baca stvari, pa otkrila kako joj je u vezi sa Miljkovićem.

- Ne znam kako da imamo seks, a da ne bude previše eksponirano i vulgarno? - istakla je Luna svoj problem.

- Ali, ne možemo mesecima da se držimo za ruke. Niti priča o tome, niti potencira. Znam da mu nije svejedno, sinoć kada me je masirao čila sam kako uzdiše. Pazi na mene, mazi me, pokriva... Nismo po ceo dan zajedno, nije posesivan, ne smara, nema ljubomore. Svako ima svoje društvo i život, a kad smo zajedno, zajedno smo. Prija mi ta njegova mirnoća - rekla je Luna.

- Ovo je potpuno drugačije od toga. Bilo mi je čudno jer sam navikla na vezu gde se stalno svađamo i bacamo stvari. Ja sam mu rekla da ću da budem onakva kakav je on. Ako on u meni budi mir, takva ću i ja da budem - zaključila je Đoganijeva.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.