ALEKSANDRA SUBOTIĆ NEMA LOŠU DUŠU ALI MNOGO ZVOCA: David Dragojević ogovara bivšu sa Anom Korać (VIDEO)

Od kako su diskvalifikovali Aleksandru Subotić u Zadrugi, njen dečko David Dragojević kao da je progledao. On je odmah započeo druženje sa Anom Korać, a ona je još ranije izjavila da joj se David sviđa. On je nakon njenog izlaska glumio ucveljenog momka i govorio kako voli Aleksandru, ali kako je vreme odmicalo videlo se da mu ona ne nedostaje, a to je potvrdio svojim jučerašnjim postupkom kada se smuvao sa Anom Korać, dakle pali su prvi poljupci.

Samo nekoliko dana nakon što je tvrdio da voli Aleksandru, priznao je Ani kako ga je gušila i da mu je prekipelo zbog njenih postupaka.

- Za Novu godinu mi je prekipelo, okej, kapiram da nisi dobila paketić. Onda nije htela da dođe do šanka, pa smo izašli napolje, ona plače. Ja sam popi*deo, ušao sam unutra, pa je ona došla do toaleta da vidi šta radim, pa se opet posvađamo. Meni se stvara užasan osećaj, nervoza - rekao je David.

On se Ani požalio na sve što mu smeta kod Aleksandre.

- Zvocanje, isterivanje pravde, tuča sa vetrenjačama, ne mogu to više da izdržim. Krivo mi je, znam da joj je teško, ali govorio sam joj. Nema lošu dušu, ali teška je. Nije mi bilo dobro - priznao je David.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official-YouTube/PrintScreen

Pogledajte još