MARIJA KULIĆ IZVREĐALA SUZANU PEROVIĆ, MIKI ĐURIČIĆ SE PRAVDAO: Više je neću ljubiti (VIDEO)

Kao i svakog ponedeljka, nakon izbora potrčka i omiljene osobe, voditelj Milan Milošević je započeo emisiju "Pretres sa Milanom". Ovo je jedan od omiljenih trenutaka svih učesnika, ali i gledalaca "Zadruge 2", kada svi zadrugari otkriju svoje tajne i objasne sve one situacije koje su bile sporene u proteklih nekoliko dana.

Milan je želeo da sazna od Mikija Đuričića i Suzane Perović zašto su se protekle noći, u toku žurke povodom proslave srpske Nove godine, posvađali i nisu dolazili u Belu kuću.

- Pored toga što su svi primetili da si sinoć falio na žurki, šta se desilo, ta maratonska svađa između tebe i Suzane? Šta se ustvari dešava, vi zbunjujete ljude, između vas postoji neki stub, u kakvim ste odnosima - pitao je voditelj.

- Kao i većina naših sukoba, i ovaj je nastao zbog hrane. Mi smo ostali na tri supice iz kesice, baba se ljuti kad ostanemo bez hrane. Rekao sam da odnesu hranu, te kobasice, Karađorđu i Petru u zatvor, ona je meni rekla svašta, posle se isplakala, odspavala i dala mi dozvolu da se izvinim za sve ružne reči koje je baba meni rekla. U pravu je Suzana mnogo puta jer preterujem. Činjenica je da mi ne možemo jedno bez drugog, tu nema zaljubljenosti, mi se volimo kao prijatelji, ja nju volim kao sestru. Pričamo o nekim običnim temama, volimo se na prijateljskoj bazi. Mislim da naše druženje ne ugrožava nikoga od zadrugara. Ovo je prvi put da smo bili u svađi duže od 10 minuta. Baba ja nekad u pravu, ja podelim drugima, a nama ništa ne ostane. Palo je malo ružnih reči sa babine strane, ali ja je razumem - rekao je Miki.

Suzana je priznala svoju grešku, te je istakla da Đuričić nije kriv, već je ona imala loš dan.

- Bilo je odvratno, ja sam kriva. Juče sam imala temperaturu, takav mi bio dan - navela je pevačica.

Kad se posvađamo, stisnemo se za ruke, ali ja sinoć nisam hteo, ona se naljutila i rekla mi svašta - istakao je Đuričić.

Svoje mišljenje o ovoj temi iznela je i Marija Kulić, koja je žestoko osudila Suzanu, te je istakla da pevačici takvo ponašanje ne priliči.

- Mene je Suzana mnogo razočarala, ona je žena koja je dotakla dno. I te kako se vidi da ljubav između njih postoji. Suzana ima godine i jednoj ženi u godinama ne priliči takvo ponašanje, šaputanje, jurenje. Sve je jasno, samo komentarišem vaš odnos. Suzana je cicija, od kako je došla ovde samo viče. Ona i ja smo se posvađale zbog jedne kafe. Meni je žao jer je Miki takav da kad se zaljubi, u stanju je da stvarno pobegne. Znam kakav je Miki kad je zaljubljen i kada mnogo voli. Miki daje previše sebe i treba da se čuva. Emocije između vas se vide - navela je Marija.

- Ovde se ništa neće desiti, baš zbog rijalitija. Onaj snimak, kad sam je ljubio u oko, se više neće ponoviti - zaključio je Miki.

Izvor: Pressonline.rs
Foto: Zadruga Official-YouTube/PrintScreen

Pogledajte još