NIJE DIGAO RUKE OD MUZIKE: Sloba Vasić najavljuje povratak na estradu (VIDEO)

Kada se pojavio na takmičenju za Zvezde Granda, Sloba Vasić je privukao pažnju ženskog dela publike svojim izgledom, a svojim glasom osvojio i ostali deo publike.

Međutim, u trenutku najveće slave se vratio bivšoj devojci i verio se sa njom, posle čega je nastao pravi pakao u njegovom životu.

Zbog pretnji smrću i fizičkog napada od strane bivšeg supruga njegove verenice, kog su povezivali sa kriminalnim radnjama, Sloba se, zajedno sa verenicom i njenom ćerkicom iz prvog braka, preselio u Austriju i digao ruke od estrade.

Upućeni u njegov život kažu da mu je u tom trenutku jedini cilj bio da pobegne od svega i vrati se normalnom životu, bez trzavica i pretnji, daleko od očiju javnosti, zbog čega je odbijao i pozive za nastupe.

Iako se ne pojavljuje javno, Sloba i dalje ima veliku podršku publike, u prilog čemu govore i komentari njegovih pratilaca na društvenim mrežama, koji ga svakodnevno pitaju kada će snimiti nešto novo.

Sloba je prošle godine raskinuo veridbu i vratio se u Srbiju, a sve glasnije su priče da se uskoro vraća na estradu.

U poslednjih par meseci je dosta aktivan na društvenim mrežama, a na zadnjem snimku objavljenom na njegovom Instagram profilu, Sloba peva pesmu „Nisam te zaboravio“!

Nije poznato kome je pesma upućena i da li Vasić pati za bivšom verenicom, ali je sigurno da će njegove obožavaoce, posebno ženski deo, obradovati informacija da će se sa njim uskoro moći ponovo družiti, obzirom da on priprema novu pesmu.

Autor: Nadlanu.com/G.V.
Foto:slobodanvasic_official/Instagram

Pogledajte još