NE MOGU PROTIV SEBE: Ana i David priznali da su ludo zaljubljeni, Dragojević javno ostavio Aleksandru! (VIDEO)

Ana Korać i David Dragojević sinoć su pred svima javno priznali da su zaljubljeni jedno u drugo i da ne žele više da skrivaju svoja osećanja.

Oni su odgovarajući na pitanja gledalaca rekli da neće još dugo moći da se kontrolišu i uzdržavaju.

- Iskreno sam ušla u ovu priču. Zaljubila sam se! Nisam očekivala da ću ovoliko da se zaljubim. Ja nisam žena kojoj muškarac može tako komplet da joj se svidi. Baš mi je odlično legao - izjavila je Ana.

- Najviše volim njen osmeh, što uvek sve kulira kao i ja. Kada me dodirne i pogleda, meni nešto... Najviše volim njen pogled. Da, zaljubljen sam u nju, kada me uhvati za ruku osetim nešto. Samo želim da se izvinim mojoj porodici i Aleksandri za ovo što sam uradio. Ne mogu ja protiv sebe. Meni Ana prija i osećam nešto lepo, ovako nešto dugo nisam osećao - nadovezao se David, koji je u jednom trenutku rekao i "ja sam imao vezu", i izrazivši se u prošlom vremenu svima stavio do znanja da je, barem u svojoj glavi, raskrstio sa Aleksandrom.

Ana i David nakon pitanja gledalaca otišli su u izolaciju i legli zajedno u krevet gde nisu mogli da obuzdaju strasti, pa su se do svitanja mazili i ljubili.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.