MARKO BULAT U KANDŽAMA VUDU MAGIJE!? Pozlilo mu na snimanju spota! (FOTO)

Poslednjih godinu dana, pevač Marko Bulat je radio na snimanju novih pesama, koje bi trebao da objavi ovih dana.

Kako će CD nositi naziv „Magija“, Marko je odlučio da za vodeću numeru snimi i spot, pa je u želji da naziv pesme što vernije prikaže, angažovao devojku iz Kenije, koja se jedan kratak period bavila Vudu ritualima.

Kako bi ostvario svoj cilj, Marko sigurno nije računao da će nešto krenuti kako ne treba, pa je nastala opšta panika kada se pevač u sred snimanja srušio.

Devojka koja je u tom trenutku radila ritual sa Vudu lutkom i bila u prvom planu, je histerično skočila i prišla Marku, nakon čega je počela da izgovara čudne reči.

U želji da saznamo šta se tačno desilo i da li je Marko pod dejstvom magije, pozvali smo ga, a on nam je rekao sledeće:

- Devojka je iz Kenije i zaista se jedno vreme bavila Vudu magijom. U Srbiji studira i preko jednog mog prijatelja sam došao do nje, jer mi je bila zanimljiva ideja da se pojavi u spotu, obzirom da pesma nosi naziv „Magija“. Istina je da sam pao u nesvest, ali nije tačno da je to bilo zbog rituala sa lutkom, koji je ona radila u tom trenutku. Njena reakcija i čudno izgovaranje nekih reči je ekipu malo uplašilo, pa su insistirali da zovu Hitnu pomoć, koja je ustanovila da mi je pao pritisak, zbog čega sam izgubio svest. Taj dan smo ceo dan snimali i bio sam zaista iscrpljen - rekao nam je Marko.

Autor: Nadlanu.com/G.V.
Foto: Promo

Pogledajte još