GAGIJU ĐOGANIJU NEPRIJATNO ZBOG ĆERKE: Prvi put sam gledao Lunu kako se ljubi!

Denser Gagi Đogani kaže da mu je drago što je njegova ćerka Luna srećna pored Marka Miljkovića, ali da mu nije najprijatnije da gleda njihove intimne scene.

- Prvi put mi se desilo da gledam Lunu dok se ljubi s dečkom. Bilo mi je neprijatno i bio sam iskreno zbunjen, nije mi bilo drago. Veze koje započnu u pijanom stanju ne priznajem, jer su nerealne. Luna i Marko jesu se dopali jedno drugom, ali su imali gard, pa je pod alkoholom sve drugačije jer ima manje blama. Strepeo sam od toga da ujutru kad ustanem, nakon što su se poljubili uveče, vidim šta će on da kaže. Te prve reakcije ujutru posle žurke bile su mi važne, bojao sam se da joj ne kaže: "E, mi smo i dalje drugari" - rekao je Gagi. 

Zvezda devedesetih je istakla kako nikako ne bi savetovao svoju ćerku da ima seks pred kamerama.

- Ne bih je savetovao da nema seks, neka uradi onako kako oseća. Samo treba da zna na koji način, ne mora javnost da zna sve transparentno. Ja to nemam nameru da gledam. I to na žurki kad se odjednom poljubila s Markom, trebalo mi je da dođem sebi - rekao je Lunin otac, koji je svestan da je vrlo izvesno da će se njegova naslednica upustiti u seksualne odnose u rijalitiju sa svojim novim dečkom.

Izvor: Kurir.rs
Foto: gagidjogani/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.