LUNA U SUZAMA: Posvađali se blogerka i Marko Miljković (VIDEO)

Sinoć je došlo do prve svađe između Lune i Marka otkako su započeli ljubavnu vezu, a blogerka je zbog toga završila u suzama.

Produkcija je sinoć zadrugarima puštala snimke nastale tokom prethodnih dana, a prvi na redu bio je emotivan snimak o ljubavi Lune i Marka. Međutim, Miljković je za stolom izjavio da mu je to "izgledalo bezveze", što je Lunu veoma pogodilo.

- On ne razume da me to boli. Kako može za onaj snimak da kaže da je bezveze, a zna koliko meni to znači. Posle godinu dana sam dala nekome šansu da bude pored mene, a on se popi*a po meni. Zašto da mu bude neprijatno? Kad su puštali je*ačine sa Doroteom i Majom bilo mu je super. Ne pada mu na pamet kako ću ja da se osećam - pričala je Luna kroz suze Adamu i Savi, koji su joj govorili da je Marko za stolom uvek ironičan, da ne želi da pokazuje emocije i da to nije mislio ozbiljno.

Marko je zatim došao kod Lune da razgovaraju.

- Najveći problem je što te dotiče ono što se priča za stolom. Rekao sam ti milion puta da se ja tamo sprdam. Ne mislim da te ponižavam. Samo kvariš bezveze. Pusti mene zato što znam, imam iskustva. Pući će sve među nama ako se ovako nastavi. Ovakve stvari ne smeju da se dešavaju, meni to ne treba. Kad te izvučem iz tog stola biće ti lepo sa mnom kao i do sada. Sve svađe počinju ovde za stolom kada se uvredi nečiji ego, kao tvoj sada. Što to radiš? Što dramiš bezveze? Stalo mi je da tebe ništa ne dotiče, ni šta ja kažem, ni šta drugi kažu za onim stolom. Samo treba da te dotiče ono što govorim kada sam sam sa tobom i dok se gledamo u oči. Više puta sam najavio da za stolom ne moramo da budemo iskreni - objašnjavao joj je on.

- Ne razumemo se. Ti ne razumeš šta ja osećam. Kako može da me ne dotiče šta kaže osoba sa kojom sam ja u vezi. Ne moramo da se pljujemo i ponižavamo ono što je neko uradio za nas. Ti si rekao da je bezveze, to nije šala. Šta je za tebe lepo. Hoćeš da se sada izj*bemo da to puste? - bila je ljuta Luna.

- Čemu to? Zbog gluposti sve kvariš. Neka se ruši svet okolo, to je nebito, bitni smo samo ti i ja. Sve dok to ne usadim u tvoju glavu neću biti siguran da možemo da opstanemo - pokušavao je da smiri situaciju Marko.

Njih dvoje su na kraju ipak uspeli da izglade odnose, pa je pomirenje palo pred spavanje, nakon čega su celu noć proveli zajedno u krevetu razmenjujući dodire i poljupce.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još