BIĆE PAKLENO: Alekandra Subotić se vraća u "Zadrugu"?!

David Dragojević je trenutno u centru pažnje zbog odnosa koji je započeo sa Anom Korać nakon što je njegova verenica Aleksandra Subotić izbačena iz rijalitija.

Aleksandra će se vratiti u rijaliti odmah nakon što David i Koraćeva postanu baš bliski.

Kako izvor kaže, Subotićeva je nakon Dragojevićevog priznanja da oseća nešto prema Ani rešila da uzme stvar u svoje ruke i dogovori se sa produkcijom o svom ponovnom ulasku u rijaliti.

- Iako je u prvi mah bila ubeđena da je sve što se dešava između njenog verenika i starlete igra i zbog svega toga bila besna na produkciju, u poslednjih nekoliko dana shvatila je da David stvarno gaji emocije prema Ani i načisto je poludela. Odlučila je da spusti loptu i uradi sve kako bi što pre ušla u „Zadrugu“ i osvetila se Ani i Davidu - kaže izvor i dodaje da će Aleksandra ući u rijaliti odmah nakon što se između njenog dečka i starlete desi nešto konkretno.

- Budući da je David u poslednjih nekoliko dana nekoliko puta rekao da gaji emocije prema Ani i završio je sa njom u krevetu, mazili su se celu noć i na sve to je priznao da su mu emocije prema verenici oslabile, pitanje je kada će učiniti pogrešan korak i pred svima prevariti Aleksandru. Ona to zna i spremna je da se osveti za sva poniženja koja su joj priredili. Koliko sam upućen, ona ne planira da se pomiri s njim i trudiće se da im zagorča boravak u rijalitiju. Nju će, kako je isplanirala, psihički urnisati, a Davidu sprema pravi pakao - kaže izvor.

Podsetimo, David je u toku sastanka u vili ispričao da više ne voli Aleksandru kao nekad, a mnogi su komentarisali kako je sada znatno opušteniji i pristupačniji za komunikaciju, kada nje nema na imanju.

Izvor: Alo.rs
Foto: aleksandrasubotics/Instagram

Pogledajte još
2 komentara
  1. Miki says

    Aleksandra obavezno da udje bice prava stvar bilo je jakih udaraca i tuca pa niko nije izaso tako da Aleksandra.hitno da se vrati bice SOU.

  2. draginja says

    da se Alex vrati I pokaze oim dvoje starletana gdje im je mjesto

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.