STIGAO PRVI TREJLER ZA FILM "EKIPA": Priča o ljubavi prema fudbalu i večitim rivalima - "Partizanu" i "Crvenoj zvezdi"

Film nastao iz velike ljubavi prema fudbalu u bioskopima od jeseni 2019.

Jesen 2019. rezervisana je za domaću krimi komediju "Ekipa", koja donosi priču o ljubavi prema fudbalu i večitim rivalima "Partizanu" i "Crvenoj zvezdi".

U centru priče se nalazi as "Partizana", fudbaler Stevanović, kojeg glumi Rade Ćosić, ujedno u scenarista ovog filma. Motiv za nastanak ove priče, Ćosić je pronašao u sopstvenim treninzima u "Partizanu" i ljubavi prema fudbalu. Režiju potpisuje Marko Sopić, koji je i sam veliki ljubitelj fudbala i legendarnog fudbalera Dragana Mancea.

Beskrupolozni menadžeri, pomalo nasilni lovatori, jedna italijanka, fudbalska zvezda "Partizana" i brat od tetke koji navija za "Zvezdu" sreću se silom prilika za vreme derbija. To veče, jedna torba puna para, mora biti isporučena čuvenom meceni ili će svi oni biti u nevolji.

- Snimali smo na pravom derbiju, sve što se događa na utakmici je autentično, glumci igraju sa kamerama na glavama i sve je realno. Mi smo se odlučili na taj potez iz više razloga, a najvažniji je da publika doživi atmosferu stadiona u bioskopu - rekao je scenarista i glumac Rade Ćosić dodajući:

- Ovo je komedija sa elementima krimi priče Holivuda, najviše nas porede sa filmom "Sneč".

Film je okupio poznatu ekipu glumaca među kojima su Andrija Milošević, Dragan Jovanović, Srđan Todorović, Sergej Trfunović, Ljubomir Bandović, Ljiljana Stjepanović, Ivana Dudić, Anđela Jovanović i drugi. Specijalni gosti filma su Saša Ilić, Đorđe Pantić, Dragan Ćirić i Ivan Tomić.

Premijera filma "Ekipa" planirana je za jesen 2019. godine.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još