ISCRPLJEN ORGANIZAM: Jelena Dokić hospitalizovana zbog upale pluća (FOTO)

Nekadašnja velika zvezda belog sporta Jelena Dokić trenutno se bori sa zdravstvenim problemima. Naime, lepa teniserka dobila je upalu pluća i grip, zbog čega je hitno hospitalizovana. O novonastaloj situaciji obavestila je svoje brojne pratioce na Instagramu.

- Posednja tri dana sam provela u bolnici. Obično ne postavljam ovakve stvari na društvene mreže, ali sam objavila da vidite da sve glamurozne stvari koje vidite na Instagramu nisu stvarnost i ne pokazuju pravu sliku onoga što se događa u našim životima. Važno je pokazati i drugu stranu. Mnogo sam radila, posebno poslednjih nekoliko meseci i nažalost sve to me je sustiglo. Zaradila sam grip i upalu pluća, organizam mi je iscrpljen... zato vam savetujem da odvojite vreme za sebe i svoje zdravlje, kako biste 'napunuli baterije'. Hvala svim doktorima što su poslednjih dana brinuli o meni i pobrinuli se da se svojim aktivnostima vratim što pre - napisala je Jelena na ovoj društvenoj mreži, a da se ne predaje svedoči i detalj sa fotografije, poluosmeh i podignut palac.

Bivša sportistkinja ustalasala je javnost autobiografskom knjigom "Nesalomiva", u kojoj je opisala brojne životne probleme, višak kilograma zbog bolesti štitne žlezde ali i nesuglasice sa ocem Damirom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA DOKIC 🇦🇺🇦🇺🇦🇺 (@dokic_jelena) on

Autor: Nadlanu.com
Foto: dokic_jelena/Instagram

Pogledajte još